- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост
На 14 съм имам приятел от година и половина той е по-голям с 2 години и е нормално да иска вече друго и аз мисля, че съм готова, но се притеснявам от това, че може би възрастта ми е малка и заради майка ми пък се чувствам напълно готова :s
Ох не трябва да се притесняваш.... И аз на 14 го направих .. и аз си имах приятел и си се обичахме и прочие ... И притеснението просто изчезна и си бях сигурна в това, което правех... Щом при теб има притеснение, значи все още не ти е точния момент
защо ?
Защото когато знаеш, че искаш нещо няма да има друго нещо, което да те притеснява ... или да те спира... Това са оправдания един вид
Бо,стиа навива момичето бе,каза че се притеснява![]()
Няколко пъти съм го казвала това в този форум - щом си тръгнала да питаш непознати из интернет пространството дали да правиш секс, значи не си готова. Когато дойде времето няма да те притеснява нито възраст, нито майка ти, нито пък ще те интересува мнението на някакви си непознати.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Решението си е твое, макар че се предполага, че ти е доказал, че не е с теб само заради секса.
Направи го като "каките" - на 14.
Оф вие с тая шибаната възраст ... Разбирам момичето да иска да го напрай щот е модерно, надувайте и главата да не го прави..
Ма тя си има приятел от година и половина ... и иска да го направи, обича си приятеля ... КЪДЕ ВИ БЪРКА НА ВАС, ТЯ НА КОЛКО ЩЕ ГО НАПРАВИ ... Считайки обстоятелствата и връзката и, кво лошо има ... тва е година и половина ..
Вече друг е въпроса, че явно изпитва притеснение момичето ... Това е основателна причина да не го прави, не това, че вие мислите, че е рано на 14 .. Когато си го чувства, тогава ще го прави ..
Добре съгласих се от въодошевителните ти аргументации.
П.Т
Както си решиш , момиче.
Като лична обида ли го приемаш? Имам приятелки,които го направиха на тази възраст с момчета, с които имаха връзки и се обичаха и го приемам. Просто, както и ти казваш - това,че се притеснява е причината да не го прави. А просто някак си ми се вижда нормално на мен, на 14 да не се чувстваш готова, защото дори да обичаш приятеля си , това означава да промениш начина си на живот, което си е личен избор.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
То е нормално да иска, ама ти щом се притесняваш и се чудиш, явно ти не искаш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом се притесняваш изчакай ,не ми се вярва щом година и половина сте заедно сега да е проблем още да чака докато си готова.А до възрастта за мен на 14 да правиш секс е рано,аз не мога да си представя племенницата ми която е на 14 да прави секс![]()
![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Хаха, сигурно! Тези, които са го правили на по 13-14-15 твърдят, че не им е било кой знае колко яко. На фона на това тези, които са го правили на 17-18, че дори и на 19... включително моя милост... ммм, прекрасно ^^
Но то това си е до човека.. не е казано, че стриктно трябва на определена възраст да го направиш![]()
Не го приемам като лична обида... просто от личен опит не мога да схвана, защо толкова имате против да го направи на 14 ... Все пак си има връзка момичето ... Няма да е поредната малка курвичка, която го е направила, за да е интересна ...
И все пак това е общо... Конкретно това момиче, щом се притеснява .. и преди казах, нека си почака докато се почувства сигурна... Сигурността няма нищо общо с възрастта ... И на 18 да е, може да се притеснява и да бъде несигурна ..
this
Тя може да си е готова вече, но да се притеснява просто.
Все пак това е нещо ново.
Ако ще на 14, ако ще на 16 ,ако ще на 18 - винаги си има частичка притеснение, независимо дали си готов или не. Но в случая, е нормално. Но пък вече са си заедно от година и половина - щом се обичат и са в сериозна връзка, какъв е проблема, не виждам?
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *