.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ъм, приятелите ти са имали по две сефтета?
    Хаха, сигурно! Тези, които са го правили на по 13-14-15 твърдят, че не им е било кой знае колко яко. На фона на това тези, които са го правили на 17-18, че дори и на 19... включително моя милост... ммм, прекрасно ^^

Но то това си е до човека.. не е казано, че стриктно трябва на определена възраст да го направиш

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от A State of Trance Виж мнението
    Хаха, сигурно! Тези, които са го правили на по 13-14-15 твърдят, че не им е било кой знае колко яко. На фона на това тези, които са го правили на 17-18, че дори и на 19... включително моя милост... ммм, прекрасно ^^

Но то това си е до човека.. не е казано, че стриктно трябва на определена възраст да го направиш
    Няма значение на коя възраст правиш сефтето, първия път никога няма да е "прекрасен". Просто на 19 години се предполага да си по-зрял, и ще можеш да погледнеш върху секса с различни очи.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Като лична обида ли го приемаш? Имам приятелки,които го направиха на тази възраст с момчета, с които имаха връзки и се обичаха и го приемам. Просто, както и ти казваш - това,че се притеснява е причината да не го прави. А просто някак си ми се вижда нормално на мен, на 14 да не се чувстваш готова, защото дори да обичаш приятеля си , това означава да промениш начина си на живот, което си е личен избор.
    Не го приемам като лична обида... просто от личен опит не мога да схвана, защо толкова имате против да го направи на 14 ... Все пак си има връзка момичето ... Няма да е поредната малка курвичка, която го е направила, за да е интересна ...

И все пак това е общо... Конкретно това момиче, щом се притеснява .. и преди казах, нека си почака докато се почувства сигурна... Сигурността няма нищо общо с възрастта ... И на 18 да е, може да се притеснява и да бъде несигурна ..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Няма значение на коя възраст правиш сефтето, първия път никога няма да е "прекрасен". Просто на 19 години се предполага да си по-зрял, и ще можеш да погледнеш върху секса с различни очи.
    this

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от A State of Trance Виж мнението

Абе и аз го направих на 16 почти 17 ама не ми беше кеф, наистина както си казала е до човека. Да, на мен 14 ми изглежда ранна възраст за секс, но познавам момиче, което го направи на тази възраст и не изглежда да е съжалявала за избора си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си