.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xwhitecarnationx Виж мнението
    Вие пък от къде сте сигурни, че всички искат да го правят? Е, аз не съм от тези ''всички''. Не мисля, че е нормално да си загубиш девствеността още на 14-15г. -.-
    Не си друг път.. не си фантазираш? Не си го представяш? Не се подмогряш(или надървяш, ако си момче)? Никога не си докосвала с пръст клитора си? Нямала си изблик на желание? Аре бе..
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Не си друг път.. не си фантазираш? Не си го представяш? Не се подмогряш(или надървяш, ако си момче)? Никога не си докосвала с пръст клитора си? Нямала си изблик на желание? Аре бе..
    Моля ти се, бе.
    Говориш на някое момиченце на възрастта на сестра ми. Обривам се.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Знаеш ли тъп си чесно.А съм съгласен с нея въпреки че го напрайх за парви път на 15 но тва е отделно

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    Знаеш ли тъп си чесно.А съм съгласен с нея въпреки че го напрайх за парви път на 15 но тва е отделно
    Силно противоречие.
    Temet Nosce

벨야카

Kaк си представяш ? .. Попринцип момчетата трябва да са по-опитни в тези неща .. Момиче съм .. Повечето момичета имат комплекси относно тази тема .. много по-трудно се получава.Пък и колкото да е перврзно едно момче .. момичетата нямаме нищо против .. някои де , не всички ако ти се прави секс , предложи ти , не чакай някоя да ти каже "ай са Ибем ;дд " .

И аз много съм се чудила защо се трябва момчето да предлага, лично аз познавам мн момичета които си умират за секс и едвам издържат, на мен лично като ми се прави секс просто си казвам на приятеля ми същото и когато на него му се прави, не разбирам защо се момчето трябва да предлага....

притесняват се защото са малки.....като пораснат няма да имат проблем да кажат на гаджето "искам да ме чукаш"

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Може би,защото момичетата,които са 99 набор не мислят още за секс?!

Ама едва ли е тва
    Съмнявам се... Доста вече не са дествени, които са 99 набор.. Но си има и момичета които все още не са се давали?!?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Като им се прави секс на децата да правят (макар че е против всички закони на природата).
    И стига сте вадили тея стари теми.
    Humans need fantasy to be human.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си