.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Мисля че свърших малко в Нея

Историята е следната..Правихме секс с приятелката ми и ми дойде . По принцип когато ми идва започвам да усещам и този пат усетих и се изхвърлих на гърба и. Но се опасявам че когато го вадих малко праснах вътре,всичко останало навън. Цикълът и е редовен. Та има ли някакви опасения от много малко да стане белята?

Честито! Кръстете го Кольо, ако е момченце!
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Не знам дали се усещаш колко ти е малоумна темата.
    За да се забременее трябва само 1 сперматозоид. Ама трябва и тя да е в овулация...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Говорих с нея и се оказа че не е в овулация

Аз не сам и първия... преди тя се е интересувала за забременяването и си изчисли уволациония период. оказа се че не е в уволация

Вие с приятелката ти сте поредния пример, че човек не трябва да прави секс без да има необходимата сексуална култура. Щом не е в 'опасните дни' значи най-вероятно няма нищо. Правете секс с предпазни средства за да ви е мирна главата.

Цитирай Първоначално написано от Mikata Виж мнението
    Аз не сам и първия... преди тя се е интересувала за забременяването и си изчисли уволациония период. оказа се че не е в уволация
    Овулация

Повече от фен
    Ходи лъскай секса не е за теб

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Щом е малко, няма ядове хаха

Благодаря за компетентните отговори.

Мика,не се забременява толкова лесно,но за всеки случай може да вземе хапчето анти бебе (Ескапеле) май се казваше.....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Вие с приятелката ти сте поредния пример, че човек не трябва да прави секс без да има необходимата сексуална култура. Щом не е в 'опасните дни' значи най-вероятно няма нищо. Правете секс с предпазни средства за да ви е мирна главата.
    +1
    Няма овулация, няма бебе!!!

пс inatchiika какъв ескпале бре?!? Няма смисъл да се трови с него, при условие, че не е била в овулация, а доста далеч от опасните дни! А и Ескапел е най-ефективен до 12 часа от фала ( пише го това и в листовката му ).

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от inatchiika Виж мнението
    Мика,не се забременява толкова лесно,но за всеки случай може да вземе хапчето анти бебе (Ескапеле) май се казваше.....
    Стига глупости, това да не е бонбонче. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Ужас, всичко е толкова изкривено. Не може да пише правилно, оножда без изобщо да се е информирал за човешката физиология, и решава да пита във форум дали е бременна приятелката му от малко сперма. А нямаше ли да е по-лесно да отидете на гинеколог или тест да си купите? Или поне да бяхте прочели някакви материали за сношението. Просто нямам думи колко си необразован и как не можеш изобщо да си решаваш проблемите по нормалния начин. Нищо против форумите, обаче някои неща няма смисъл да ги питаш тука. И или ползвайте презервативи или тя да пие Ясмин и толкова.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Няма овулация, няма бебе!!!

пс inatchiika какъв ескпале бре?!? Няма смисъл да се трови с него, при условие, че не е била в овулация, а доста далеч от опасните дни! А и Ескапел е най-ефективен до 12 часа от фала ( пише го това и в листовката му ).
    Пие се до 72 часа, не до 12!

Голям фен Аватара на stambelan
    Пусни мустак и не пропускай бира.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си