.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150
    Цитирай Първоначално написано от AnnieMichaelJackson Виж мнението
    той винаги ще е жив в сърцата ни... давам ти пример... ти си фен на някого и той не дай си Боже почине, ще спреш да си му фен ли? ще позволяваш другите да го обиждат ли?
    не, обаче той си остава САМ! Фенка съм на Кобей и кво? Мъртъв е и кво? Слушам го и кво? САМ е!
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от mozart Виж мнението
    @nqmaznacheniee ... На твое място, аз ако не познавах кои са хората : Майкъл Джексън, Джон Ленън, Джеймс Браун.. просто щях да млъкна. Както каза един философ "Ако няма какво да кажеш просто млъкни"
    влизам без контрооол правя ги на соолллллллл

има истина, че приятелите на Майкъл са били деца.. и затова тъпите идиоти, които си нямат работа и са жадни за пари измислиха разни неща, за да си продават скапаните вестници... защото хората купуват нещо лошо и си казват "ооо виж еди кой си направил еди какво си, чакай да видим повече" ... идиоти колкото щеш... никой не би си купил да види "ейй този виж какъв рекорд направил" и т.н. ...

@xPafx Не няма истина в слуха,колкото и да е известен!!! Това че казваха че ГаГа е мъж, вярно ли е?! Хейтърите не искате да приемате жестоката истина,която може да ви накара да спрете да хейтвате.. Както казах, вашето мнение не е много от значение защото 52 милиона души във фейс обичат Майкъл и още много други изпълнители и музикални критици.
    SO LONG

Обаче как се палите.. той нарочно налива масло в огъня и вие като малки деца продължавате..
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от mozart Виж мнението
    @xPafx Не няма истина в слуха,колкото и да е известен!!! Това че казваха че ГаГа е мъж, вярно ли е?! Хейтърите не искате да приемате жестоката истина,която може да ви накара да спрете да хейтвате.. Както казах, вашето мнение не е много от значение защото 52 милиона души във фейс обичат Майкъл и още много други изпълнители и музикални критици.
    SO LONG
    Мойто момче, никой тук не е хейтър, просто имаме своя гледна точка.. Не го харесваме, това е. Не го мразим.. и на мен ми викаш за българския език, а ти използваш английски думи, пречупени през българския..
    WindScar <3333

Кърт е много як, и това че го слушаш, означава че не го оставяш сам а именно..човек умира когато всички го забравят или спрат да говорят за него. Легенди като Майкъл Джексън, Елвис Пресли и ето Кърт Кобейн не ще умрат...

Спрете хейта вече...

Буквално е сам да, ама има такава фраза "не си сам" т.е. аз ще те подкрепям и защитавам, няма сам да минеш по този коварен път! Примерно аз ако обидя Кобей, ти няма ли да ми се разкрещиш и да го защитаваш?

Добре ето каза го, не го харесвате - ок, няма проблем, ако искате никога не слушайте шедьоврите му (написал е 211 песни) но поне не опетнявайте името на починал човек,който е дал толкова много на музиката и бил хуманист (дарил е над 350 милиона след всяко турне)

Буквално е сам да, ама има такава фраза "не си сам" т.е. аз ще те подкрепям и защитавам, няма сам да минеш по този коварен път! Примерно аз ако обидя Кобей, ти няма ли да ми се разкрещиш и да го защитаваш?
    не, защо да го правя? за мен той се е доказал и аз няма смисъл да защитавам нещо, което само "говори" за себе си.
    Така трябва да сте и вие с Майкъл.
    По-горе Зарко нахрани Кобейн, ама нищо не съм му казала , нали. Просто игнор.
    WindScar <3333

ама аз не ви карам да го обичате... просто ми е гадно, че ей така го обиждате без да го познавате.. но спирам до тук вие ме разбрахте и аз ви разбрах... приятна вечер!

@xPafx Така е, права си.. аз казах на сестра ми да не обръща внимание на хейтърите ама тя наистина се обижда в тези случаи. Аз предлагам тази БЕЗСМИСЛЕНА ТЕМА, да бъде заключена с 1 извод.. No matter what you say, the king lives on! peace

Няма как темата да бъде заключена, тва е Кофата хора! Get over it!
    Като искате сериозни дискусии-в другите раздели..
    я, кво, вие двамата сте.. брат и сестра?
    WindScar <3333

да и сме фенове, както и всички около нас (приятели, роднини и т.н.)

Цитирай Първоначално написано от CHICHO MITKO Виж мнението
    пффф с майки колко сме вършели по детските градини. на лапетата не им се верваше. ама се пак чича митко е по-големия любовчия от двамата
    Ти няма ли да изчезнеш вече, бе? Не си интересен с липсата на умствен капацитет и неспособността да тролиш.
    WindScar <3333

просто ми е гадно, че ей така го обиждате без да го познавате.. но спирам до тук вие ме разбрахте и аз ви разбрах... приятна вечер!
    на теб пък щото ти е бил първи приятел

да и сме фенове, както и всички около нас (приятели, роднини и т.н.)
    Ето откъде идва тази.. как да се изразя.. близка ярост.. имам предвид, по еднакъв начин реагирате на всичко.. нда, нда.. нали все пак сте роднини, би трябвало да си приличате.. ;д
    WindScar <3333

@xPafx Да, проблем ли има брат и сестра да харесват еднаква музика? Това не ми се струва много...смешно..? Мда..кофата.. а вие подкрепяте ли нещата които се пишат в..кофата? А аз подкрепям това което казва книгата на Гинес - Най-великия изпълнител на всички времена - Майкъл Джексън

CASE CLOSED, FAIL FOR THE HATERS

не ми е първи приятел, но смея да твърдя, че знам всичко за него .. така че го познавам, не само като певец..

не, няма нищо лошо в това да имате еднакви музикални предпочитания.. то даже е нормално, имам предвид израствате заедно, попивате неща един от друг, така де.. u got my point.
    WindScar <3333

@xPafx да разбрах.. радвам се че успях да убедя, някой да премисли за Майкъл. Нормално е щом цениш истинската музика (съдя по това че харесва Кърт )

Ти май не си наясно къде какво пишеш :Д

Виж сега, само щото не съм фен на творчеството на вашия идол, не означава ,че не харесвам стойностна музика, било то Нирвана или дори истинската класика.. говоря за творци от ранга на Моцарт, казвам точно него, щото така ти е и ника, та да разбереш какво имам предвид.
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от CHICHO MITKO Виж мнението
    ти си едно много озлобено детенце но чичо митко е широко скроен и ти прощава. амин
    Уау, мерси , чича, иначе нямаше как да заспя. Сега благодарение на теб, ще спя тъй спокойно, както спи човек след добре свършена работа.
    WindScar <3333

@PafX Според музикалните критици Майкъл Джексън е имал композиторска дарба която донякъде може да се сравни с тази на Моцарт.. T.e. те питаха Ем-Джей, как пише песните.. той казва "не мога да ви обясня просто...не бива да пишеш песните..те трябва сами да се пишат по само себеси" http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XAi3VTSdTxU& и все пак знам че не си фенка на Майкъл, но те поздравявам с това парче с надеждата че ще я чуеш до край /може и да гледаш/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си