.
Отговор в тема
Страница 65 от 141 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 3520
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Фон-дьо-тенът изсушава и се събира във фините линии около очите. Наистина ли тези, които сте пробвали да слагате, не забелязвате?
    На 16-7-8 години, та може би до 25 не е нормално да имаш фини линии около очите..

Ами аз имам фини бръчки под очите и около устата още от 13-14 годишна. А на челото сигурно още от 10-годишна.
    Сигурно е щото съм се клепала с грим.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    Това, че ти имаш, не означава, че е нормално за младо момиче

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    На 16-7-8 години, та може би до 25 не е нормално да имаш фини линии около очите..
    Хубаво, ама аз не познавам човек, който да няма. Не говоря за бръчки, а за съвсем фини линии, вероятно са мимически. И аз си имам от около 15-16 годишна, не виждам кое е ненормалното, ама айде.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Sofia
    Ми колкото и да правиш най- различни мимики, обикновено се появяват по- късно от тези на челото например.
    Аз обикновено съм доста експресивна, имам на челото малки мимически, но при очите нямам, както и хората около мен, те даже и по челото нямат (повечето).
    А съм по- "стара" от теб

И според мен не е нормално да ги имаш тези бръчици,но при някои са по-скоро ген и си ги имат от деца. Някои имат вдлъбнати сенки под очите,други съвсем гладки като на кукла,трети имат торбички...до човек е. И все пак ще ми препоръчате ли хубав,покривен коректор за околоочната зона? Защото си нямам и на идея какво да купя...

Аз пък нямам по челото, хем много се мръщех като по-малка. Не знам, според мен специално тези мимически под очите са нормални, щото съм забелязала, че дори дечица ги имат, а при тях просто няма как да е от вредни навици, грим и тн.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    После да кажеш дали са хубави, че от сто години се каня да си взема.
    Нямаш проблеми

Аз пък нямам по челото, хем много се мръщех като по-малка. Не знам, според мен специално тези мимически под очите са нормални, щото съм забелязала, че дори дечица ги имат, а при тях просто няма как да е от вредни навици, грим и тн.
    И аз имам почти незабележими фини линии под очите. Но може би,защото нося очила и често от проблеми ми,се налага да правя някакви мимики..

Момичета, да знаете къде в Пловдив има червилата на Revlon? Ето това съм си набелязала http://4.bp.blogspot.com/_n6g5NUGLJU...e+attitude.jpg aww <33

**Аз използвам перлите на Avon и съм доволна от тях, доста добре изглеждат върху лицето и създават озаряващ ефект (поне според мен ;д)

Nude Attitude изобщо го няма като нюанс в БГ, и аз си го бях набелязала-разочарованието беше голямо :Д:Д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Не знам, според мен специално тези мимически под очите са нормални, щото съм забелязала, че дори дечица ги имат, а при тях просто няма как да е от вредни навици, грим и тн.
    + Напълно нормално е.

http://apteka.framar.bg/30020635/%D1...BD-recover-201 Oтзиви за този фон дьо тен ? Mного ли блестящ стои ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на koshtramba
    Много ясно, че са нормални фините линии. Говорим за тези, под очите. Например, когато погледнем надолу си личи най-много, неминуемо е без тях. E, някои ги имат повече, други по-малко, индивидуално е (може и да има хора, които ги нямат, не знам), но при всички положения, не зависят от възрастта! Намерих няква снимка в нета :

Последно редактирано от koshtramba : 11-07-2012 на 16:39
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Моята сага с ФДТ приключи!
    Минавам само да похваля ФДТ Есенс stay all day
    Намерих си точно светъл цвят, които да ми подхожда! И е добър, поне според мен.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Коректор,който покрива добре околоочната зона?

Изтъркаха ми се пръстите да го пиша тоя коректор. Артдеко Camouflage Cream Concealer.

Град
    Sofia
    ^ Става ли за "естествени" кръгове под очите? Как го написах, просто ми е прозрачна и тънка кожата и ми личат отдолу едни синкави леко.
    Знам, че си светла, та затова теб да питам кой нюанс ползваш
    Загледала съм Neutralising Yellow, би трябвало да ми свърши работа.
    И последен въпрос- къде в Сф (освен в магазинчето в началото на Графа) ги има?

Мисля да си взема БББ крем на Гарниер , ако го ползвате кажете дали сте доволни и какви нюанси има , защото съм много бяла и най-светлото ми стои като с брашно пък по -тъмните са ми тъмни и супер много се изнервям .
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ^ Става ли за "естествени" кръгове под очите? Как го написах, просто ми е прозрачна и тънка кожата и ми личат отдолу едни синкави леко.
    Знам, че си светла, та затова теб да питам кой нюанс ползваш
    Загледала съм Neutralising Yellow, би трябвало да ми свърши работа.
    И последен въпрос- къде в Сф (освен в магазинчето в началото на Графа) ги има?
    Светла съм, да, но нюансите са бая тъмнички и зимата ми се получава само с мноооооого преливане, което пък с времето свикваш да го правиш бързо. За лятото са ми окей. 3-ти номер май е светъл, но е розов, аз ползвам 8, защото съм с жълтеникав подтон. Това Neutralizing Yellow си е буквално зеленичък коректор, не знам как ще ти се получи, не е с цвят на кожа :Д

Някой знае ли къде във Варна мога да намеря коректора на Артдеко?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от in haale Виж мнението
    Някой знае ли къде във Варна мога да намеря коректора на Артдеко?
    Beauty zone в мола.

Град
    Sofia
    Светла съм, да, но нюансите са бая тъмнички и зимата ми се получава само с мноооооого преливане, което пък с времето свикваш да го правиш бързо. За лятото са ми окей. 3-ти номер май е светъл, но е розов, аз ползвам 8, защото съм с жълтеникав подтон. Това Neutralizing Yellow си е буквално зеленичък коректор, не знам как ще ти се получи, не е с цвят на кожа :Д
    Мерси, ще ходя да ги погледна, май май ще са ми тъмни, като ги гледам. И аз съм с жълт подтон, затова 3ката няма да е добре

Ако не са ти много тъмни кръговете, има и течен на Артдеко, с четчица-той има светли нюанси, трябва нещо да ти пасне. Покривен е доста и той, но не колкото този в кутийката.

PullMeCloser,мерси

Ходих да го гледам този коректор, защото му бях много навита....НО като го пробвах върху ръката си и започнах да го размазвам ми се видя доста твърд и труден за преливане. Не мога да си представя да си търкам оклоочната зона така грубо, за да може да се размаже коректорът. Харесах минералния, но не ми се даваха толкова пари, но сега съм решена че следващия път ще го взема :Д
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

То не се търка, а се потупва. Плюс това при допир с кожата, коректорът се втечнява, от топлото като цяло се втечнява, ти го изкара хипер твърд,хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си