- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Ами аз имам фини бръчки под очите и около устата още от 13-14 годишна. А на челото сигурно още от 10-годишна.
Сигурно е щото съм се клепала с грим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това, че ти имаш, не означава, че е нормално за младо момиче![]()
Ми колкото и да правиш най- различни мимики, обикновено се появяват по- късно от тези на челото например.
Аз обикновено съм доста експресивна, имам на челото малки мимически, но при очите нямам, както и хората около мен, те даже и по челото нямат (повечето).
А съм по- "стара" от теб![]()
И според мен не е нормално да ги имаш тези бръчици,но при някои са по-скоро ген и си ги имат от деца. Някои имат вдлъбнати сенки под очите,други съвсем гладки като на кукла,трети имат торбички...до човек е. И все пак ще ми препоръчате ли хубав,покривен коректор за околоочната зона?Защото си нямам и на идея какво да купя...
Аз пък нямам по челото, хем много се мръщех като по-малка. Не знам, според мен специално тези мимически под очите са нормални, щото съм забелязала, че дори дечица ги имат, а при тях просто няма как да е от вредни навици, грим и тн.
Everything changes, but beauty remains ...
Момичета, да знаете къде в Пловдив има червилата на Revlon? Ето това съм си набелязала http://4.bp.blogspot.com/_n6g5NUGLJU...e+attitude.jpg aww <33
**Аз използвам перлите на Avon и съм доволна от тях, доста добре изглеждат върху лицето и създават озаряващ ефект (поне според мен ;д)
Nude Attitude изобщо го няма като нюанс в БГ, и аз си го бях набелязала-разочарованието беше голямо :Д:Д
+ Напълно нормално е.
http://apteka.framar.bg/30020635/%D1...BD-recover-201 Oтзиви за този фон дьо тен ? Mного ли блестящ стои ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Много ясно, че са нормални фините линии. Говорим за тези, под очите. Например, когато погледнем надолу си личи най-много, неминуемо е без тях. E, някои ги имат повече, други по-малко, индивидуално е (може и да има хора, които ги нямат, не знам), но при всички положения, не зависят от възрастта! Намерих няква снимка в нета :
![]()
Моята сага с ФДТ приключи!
Минавам само да похваля ФДТ Есенс stay all day
Намерих си точно светъл цвят, които да ми подхожда! И е добър, поне според мен.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Изтъркаха ми се пръстите да го пиша тоя коректор. Артдеко Camouflage Cream Concealer.
^ Става ли за "естествени" кръгове под очите?Как го написах, просто ми е прозрачна и тънка кожата и ми личат отдолу едни синкави леко.
Знам, че си светла, та затова теб да питам кой нюанс ползваш
Загледала съм Neutralising Yellow, би трябвало да ми свърши работа.
И последен въпрос- къде в Сф (освен в магазинчето в началото на Графа) ги има?
Мисля да си взема БББ крем на Гарниер , ако го ползвате кажете дали сте доволни и какви нюанси има , защото съм много бяла и най-светлото ми стои като с брашно пък по -тъмните са ми тъмни и супер много се изнервям.
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Светла съм, да, но нюансите са бая тъмнички и зимата ми се получава само с мноооооого преливане, което пък с времето свикваш да го правиш бързо. За лятото са ми окей. 3-ти номер май е светъл, но е розов, аз ползвам 8, защото съм с жълтеникав подтон. Това Neutralizing Yellow си е буквално зеленичък коректор, не знам как ще ти се получи, не е с цвят на кожа :Д
Някой знае ли къде във Варна мога да намеря коректора на Артдеко?
Ако не са ти много тъмни кръговете, има и течен на Артдеко, с четчица-той има светли нюанси, трябва нещо да ти пасне. Покривен е доста и той, но не колкото този в кутийката.
Ходих да го гледам този коректор, защото му бях много навита....НО като го пробвах върху ръката си и започнах да го размазвам ми се видя доста твърд и труден за преливане. Не мога да си представя да си търкам оклоочната зона така грубо, за да може да се размаже коректорът. Харесах минералния, но не ми се даваха толкова пари, но сега съм решена че следващия път ще го взема :Д
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
То не се търка, а се потупва. Плюс това при допир с кожата, коректорът се втечнява, от топлото като цяло се втечнява, ти го изкара хипер твърд,хаха