.
Затворена тема
Страница 120 от 121 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121 ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 3024
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря. И все пак коя да взема не знам.. Може би тази на филипс с йонизатора би ми свършила по-добра работа,с укротяването на косата?
    Издържа ли до следващото къпане косата що-годе права,Ягодке?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ох,момичета,поставена съм пред голяма дилема. Коя от тези двете преси да си взема,като се има предвид,че тази на Ремингтън няма йонизатор,а тази на Филипс има? Тоест http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8310_00/prd/ или http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html
    П.С: косата ми е тънка и бухва лесно.
    Имах тази на Филипс и не бях много доволна,все стърчаха връхчетата дори да съм минала 2 пъти кичура.Вчера си купих тази на Ремингтън и вече се изправих с нея,изключително доволна останах,нямам никъде хвърчащ косъм или нещо такова.Пак си има косата блясък и мекота,и без йонизатор.Дори си накъдрих долния пласт,за да видя дали се получава,и всеки кичур се получи хубава къдрица от първия път,а с Филипса не ми се получаваха въобще.Така че инвестирай в нещо качествено,все пак не се купуват такива неща всеки ден.Даже в магазина продавачката ме посъветва от всички марки да избера Ремингтъна.

Град
    Пловдив
    Благодаря. И все пак коя да взема не знам.. Може би тази на филипс с йонизатора би ми свършила по-добра работа,с укротяването на косата?
    За издържане,издържа докато си измиеш косата.Но за укротяването не ти гарантирам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Вече написах, че косата ми издържа идеално права до следващoтo миене.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Имах тази на Филипс и не бях много доволна,все стърчаха връхчетата дори да съм минала 2 пъти кичура.Вчера си купих тази на Ремингтън и вече се изправих с нея,изключително доволна останах,нямам никъде хвърчащ косъм или нещо такова.Пак си има косата блясък и мекота,и без йонизатор.Дори си накъдрих долния пласт,за да видя дали се получава,и всеки кичур се получи хубава къдрица от първия път,а с Филипса не ми се получаваха въобще.Така че инвестирай в нещо качествено,все пак не се купуват такива неща всеки ден.Даже в магазина продавачката ме посъветва от всички марки да избера Ремингтъна.
    Убеди ме вече за Ремингтънската. Нея ще искам,това е. :Д

Аз трябва сешоар много спешно да си купувам и машата май ще почака. Сешоара вече съм го избрала на Ремингтън.Иначе вие какъв ще ми препоръчате?Искам да е много добър.Може и повече пари да отделя.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз съм с Ремингтън, хубави са наистина.
    Някой да е ползвал този балсам http://www.ivis.bg/garnier-ultra-nat...%BB-p6668.html ?

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някой да е ползвал този балсам http://www.ivis.bg/garnier-ultra-nat...%BB-p6668.html ?
    Този точно не съм,но попринцип балсамите и маските им за коси са много добри.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси. Спрях се на този, защото на всички други пише, че дава блясък, а аз си имам и изобщо ми трябва нещо, което да ми разплита и подрежда косата.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз трябва сешоар много спешно да си купувам и машата май ще почака. Сешоара вече съм го избрала на Ремингтън.Иначе вие какъв ще ми препоръчате?Искам да е много добър.Може и повече пари да отделя.
    Би ли споделила каква маша си си харесала?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Пловдив
    Убеди ме вече за Ремингтънската. Нея ще искам,това е. :Д
    Няма да съжаляваш.Вече 4-ти ден съм с изправена коса с Ремингтънската преса и не е мръднала.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    http://remington.bg/seshoari/seshoar...5000-luxe.html
    или
    http://remington.bg/seshoari/seshoar...ro-ac8000.html

В момента първия сешоар в Техномаркет е на промоция 79лв
    Последно редактирано от titinkaa : 11-09-2012 на 09:23

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Би ли споделила каква маша си си харесала?
    http://remington.bg/mashi-za-kadrene...-pro-curl.html

Имам маша за къдрене, но почти не я ползвам. Веднага след изправяне си правя леки къдрици с преса. Стават идеални. Няма смисъл да давате пари и за маша.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    Имам маша за къдрене, но почти не я ползвам. Веднага след изправяне си правя леки къдрици с преса. Стават идеални. Няма смисъл да давате пари и за маша.
    не съм съгласна.. едно е с преса,друго е с маша

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Темата много замря Купих си зехтин и предполагам ще поседя няколко часа с него днес

Супер фен Аватара на wiiwa
    titinkaa, татко днес ми донесе шампоана. За 14.40 го е купил, но е трябвало да се обадя преди това за да се направи някаква регистрация.

Днес както си се мотаех и видях магазин с професионалните продукти на лореал, Имаше още Лакме, Макадамия, Чи, и още. Много се зарадвах. Влязох вътре и имаше голям избор.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Имах шампоана и балсама преди - ужасни. Излезе ми и пърхот. Серията на Garnier Fruktis е къде къде по - добра. И балсамите, и маските им ги харесвам. Мисля, че имаше и специално за блякък.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Снощи си правих маска от жълтък и зехтин... сега ми е много мекичка косата и съм щастлива много... че мойта четина...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на weheartiit
    Едит:Направих си маска с жълтък,зехтин и ракия против цъфтеж.Аз ли правя нещо грешно защото при домашните маски никога не ми се получава гъста смес?Особено тази беше доста водниста заради ракията,зехтина (сложих по 1 с.л.) и онова нещо на жълтъка което все забравям как се казва ;д.Не я използвах цялата.Също да ви питам..майка ми е взела някакъв балсам от фризьорка,която и казала,че е за по лесно разресване,но аз като четох отзад етикетите разбрах,че е за боядисана коса /запазване на цвета/.Ще ми навреди ли ако го ползвам понеже моята не е боядисвана ?
    Последно редактирано от weheartiit : 11-09-2012 на 18:30

Братовчедка ми беше много доволна точно от този. Тя е със суха и изтощена коса.
    А на мен от всички продукти за коса на Garnier ми ставаше мазна косата. Аз съм с гъста и нормална.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Няма да съжаляваш.Вече 4-ти ден съм с изправена коса с Ремингтънската преса и не е мръднала.
    Благодаря за мнението,много ми повлия
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    titinkaaДнес както си се мотаех и видях магазин с професионалните продукти на лореал, Имаше още Лакме, Макадамия, Чи, и още. Много се зарадвах. Влязох вътре и имаше голям избор.
    Ммм,в кой град е това? :Д

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Едит:Направих си маска с жълтък,зехтин и ракия против цъфтеж.Аз ли правя нещо грешно защото при домашните маски никога не ми се получава гъста смес?Особено тази беше доста водниста заради ракията,зехтина (сложих по 1 с.л.) и онова нещо на жълтъка което все забравям как се казва ;д.Не я използвах цялата.Също да ви питам..майка ми е взела някакъв балсам от фризьорка,която и казала,че е за по лесно разресване,но аз като четох отзад етикетите разбрах,че е за боядисана коса /запазване на цвета/.Ще ми навреди ли ако го ползвам понеже моята не е боядисвана ?
    Чак пък да ти навреди, не мисля. Пробвай го и виж ефекта

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ммм,в кой град е това? :Д
    Пловдив.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Няма да навреди,дори може би има УВ защита,както повечето професионални продукти за боядисана коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си