- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимна зона (въпрос към момичетата)
Здравейте...искам да попитам момичетата: Обезкосмявате ли си триъгълника и ако да как точно?
Бтв момиче съм, предполагам че скоро ще започна да водя полов живот и искам да съм запозната. Наскоро четох за някакви лазерни/фото епилации и искам да знам как точно действат...и какво точно ти правят (надявам се да ми обясните). И има ли друг начин за обезкосмяване на триъгълника? Мерси предварително![]()
Най-добре е с кола маска. В раздел Козметика и диети има много такива теми.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не го правя въпреки, че водя полов живот.Ама си мисля,че кола маската ще е най-удачния вариант.
а с кола маска не боли ли много? а и после остава зачервено... ;с
Ами...аз лично предпочитам да си го обезкосмя...а и съм чувала че повечето момчета предпочитат да е гладко..![]()
Защо? Аз чакам да пуснат някви оферти в грабо и отивам непременно.
Авторке, дали кожата ти ще е зачервена или не, никой не може да ти каже - строго индивидуално е. Моята се зачервява за половин час и след това нищо й няма. Прагът на болка също е различен.
Епилаторът, кремът и бръсначката са останалите варианти.
За лазер и фотоепилация си малка (предполагам).
Лазерната и фотоепилация не са чуствителна кожа,на мен не ми се отразиха добре,кола маска или бръсннене,повечето мъже на които съм попаала обичат да е гладко.....
Била съм на бръснач, започнах с кола маска за една година, нямах повече нерви за тая простотия и се върнах към бръснача, за да мога да мина на фото. Кола маската има по-дълготраен ефект, но за да ходиш на нея трябва да имат някаква дължина, което..хм не ме радва, освен това не намаляват, просто растат с различно темпо и не се знае как ще реагира кожата ти. При бръснача ефекта е краткотраен, но пък метода е най-безболезнения и смятам, че дава завидно гладък резултат и отново реакцията на кожата е индивидуална. Кремовете са почти с ефекта на бръснача само дето са съпроводени с кофти аромати, може да са измислили нови не знам) и пак внимавай за алергични реакции.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Най-добре кола маска .. става най-гладичко и най-хубаво ^
Със самобръсначка също става..
Колкото за лазерна и фотоепилация не мога да ти помогна![]()
ами аз лично си обезкосмявам бикини зоната с кола маска...но няколко дни след това кожата ми е зачервена и чувствителна..и затова ме е страх да пробвам и с интимните части.. (не знам какъв ще е ефектът ;с) А и не боли ли много?
кола
Дадада, защо? И аз искам да ходя, от приятелка знам и съм видяла, че резултатите са страхотни, хем тя не си изкара всички процедури.
Кола маската ми се струва най-добрият вариант, аз се обезкосмявам така и определено съм доволна. Ииии, боли първите няколко пъти, да, но не навсякъде- има места, на които боли повечко, но ще изтраеш. При мен е червено целия ден след кола маската.
Самобръсначката е най-гадна, стават много подкожни косъмчета, след време не е толкова гладко, можеш да си направиш рани, да се порежеш, ако ти е по-чувствителна кожата, може и пъпчици да ти излязат, зачервява се също. С крем ги няма тези неща, но пак не е някакъв супер дълготраен ефект.
Everything changes, but beauty remains ...
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
Трябваше да коментирам не можех да издаржа![]()
![]()
(момче) аз удрям един браснач и тва е
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай с депилатоар. Лично аз не мисля, че някога ще събера смелост за кола маска.![]()
То с епилатор боли повече.
ЕДИТ: опа, ти си написала депилатор. :Д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
С кола маската се цапаш много, лепне и е разправия, ако си я правиш сам, иначе е прекрасен начин за обезкосмяване.
С епилатора е най-практично.
Със самобръсначка - абсурд.
С крем - също. Не стига, че трябва да стоиш с разтворени крака нам си колко време, ами и ефекта е като от самобръсначката. Единствения плюс е, че няма как да се порежеш, но пък има шанс да получиш алергична реакция.
А аз имам въпрос за след епилацията: с какво се мажете, за да се успокои кожата, или каквото там правите..?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди време бях на кола маска, след това и сега съм си със самобръсначка.
Да, не е най - дълготрайния вариант, но лично мен това не ми пречи. При мен си е гладко, пъпчици не ми излизат. След обезкосмяването - независимо кой от вариантите съм избрала, си слагам крем "Бочко" или "Здраве". Успокояват ми изключително бързо кожата.