.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз бих се обидила, ако най-добрата ми приятелка се хване с момчето, за което знае, че съм влюбена в него..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Аз бих се обидила, ако най-добрата ми приятелка се хване с момчето, за което знае, че съм влюбена в него..
    И на мен би ми станало гадно...
    По темета: Ако тя ти е истинска приятелка,по-добре недей.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Наистина е така,но между тях е нямало нищо,момичето просто го харесва,докато той харесва авторката,както и тя него.Щом чувствата са взаимни,защо да се мъчат,а да не видят какво може да излезе от всичко това? Естествено,след като авторката поговори с приятелката си,тя трябва да разбере,че момчето не изпитва нищо към нея и да ги остави да бъдат щастливи. "Любовта и" към него бързо ще отмине,след като свикне с мисълта.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Наистина е така,но между тях е нямало нищо,момичето просто го харесва,докато той харесва авторката,както и тя него.Щом чувствата са взаимни,защо да се мъчат,а да не видят какво може да излезе от всичко това? Естествено,след като авторката поговори с приятелката си,тя трябва да разбере,че момчето не изпитва нищо към нея и да ги остави да бъдат щастливи. "Любовта и" към него бързо ще отмине,след като свикне с мисълта.
    Постави се на мястото на приятелката. Как ще реагираш, ако най-добрата ти приятелка ти сервира,че ще се хване с момчето,което харесваш? А след като приемеш факта и се покажеш като добра приятелка,прощавайки й , как мислиш ще е чувството виждайки ги всеки ден заедно? Да гледаш добрата ти приятелка да изживява това,което ти си искала да изживееш. Еми не. Егоист съм сигурно, но аз не бих си го причинила, не бих се залъгвала, че съм ок с такава ситуация.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Постави се на мястото на приятелката. Как ще реагираш, ако най-добрата ти приятелка ти сервира,че ще се хване с момчето,което харесваш? А след като приемеш факта и се покажеш като добра приятелка,прощавайки й , как мислиш ще е чувството виждайки ги всеки ден заедно? Да гледаш добрата ти приятелка да изживява това,което ти си искала да изживееш. Еми не. Егоист съм сигурно, но аз не бих си го причинила, не бих се залъгвала, че съм ок с такава ситуация.
    Наистина е гадно,може да се каже,че съм била в такава ситуация,не същата но подобна.Имах две близки приятелки и едната от тях се хвана с бившето ми гадже,момчето,с което ходех,преди да тръгна със сегашният си приятел.Разбира се,че отначало се почувствах гадно,но не бях кой знае колко време с него и свикнах с тази мисъл и след седмица-две изобщо не ми пукаше.

Приятелката на авторката,доколкото си правя извод,не е имала нищо,с момчето за което става въпрос,така че сега ще е дори по лесно,а и тя трябва да разбере авторката.Нито тя,нито момчето са виновни,че имат чувства един към друг.Разбира се,ако харесва момчето от повече време,тогава вече ще се получи конфузна ситуация,да го гледа с друга и то най-добрата и приятелка.Аз имам предвид,ако нещата са от скоро,ще и мине бързо,но ако са отдавна,то тогава 2-те момичета трябва да проведат дълъг и сериозен разговор.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    ако харесва момчето от повече време,тогава вече ще се получи конфузна ситуация,да го гледа с друга и то най-добрата и приятелка
    Това ми беше мисълта. Иначе да, ако е някакво краткотрайно увлечение, но аз под "влюбена" друго разбирам. ( доколкото прочетох авторката е тази със скорошните чувства.)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си