- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- трябва ми ветеринар или някой
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Толкова е тъжно, че искаш мръсни курви да ти лапат ;S
Но в крайна сметка, дебел, нисък, къси крака...и пишката ще да ти е къса, няма какво повече от мръсни курви да получиш.
Щом си толкова запознат с панелките и т.н. можеш ли да ми кажеш поне един панелен квартал в Софето? Някой, в който си ходил и си виждал какво е?
Искам майка му да ми лапа, кво да направя, че е мръсна курва? Кво да направя, че е умряла? Може пък да имам фетиш към умрели, мръсни курви? 18 санта късо ли ти се струва? Защото и твоята майка, преди да умре, го усети целия, вътре, сух. И бая я болеше. Затова мога да кажа, че 18 санта са предостатъчно, за да мога да ви разплаквам майките анално от болка. По принцип в такива мизерни квартали не ходя, но веднъж бях минал покрай Левски с БМВ-то и там имаше бая панелки. Да паднат дано всичките, още утре! Казах!
Покрай Левски?![]()
![]()
Що не дойдеш в Левски със страхотното си БМВ? Ще те вкараме точно в моя апартамент в Левски, в най-страхотната панелка да те изнасилят страхотно. После ще ти татуираме на дупенцето един голям надпис "АЗ БЯХ В ГЕТОТО", а после ще те изхвърлим с някой Фиат или Голф на Ботевградското да те подхванат мангалите оттам? Deal??
Имаш акъл колкото 12 годишен и в речника ти присъстват има няма 5 думи :
Панелка
БМВ
Ямбол
Майка
105кв Апартамент
П.П И си забравил запетаята на 18=1,8см
Последно редактирано от Afternoon : 11-10-2012 на 21:35
Ебахти великите спорове се водят тука. Я ме вкарайте набързо в атмосферата да не направя някоя грешка с обидите... Кви са тея бмв-та кашони, Ямбол(там правеха готина ракийка май), некви панелки(90% от сградите в България) и нещо не ви разбрах изцепките свързани със секса.. на кой му е миризлив и искаше да му духат(имаше един дебил преди в секса със същия проблем)
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оооо най-великия се появи. Къде се губиш бе звяр? Зори ми обясняваше наскоро нещо за теб ама не я слушах много..
Както и да е дай ми тон за псувните
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Така, обикновено не се занимавам с провокаторчета, но в този случай ще си позволя кратък коментар.
Всичката тази агресия е просто една маска. Вътрешно субектът осъзнава колко е жалък в действителност и затова се стреми да създаде фиктивен образ с характеристики и качества, които иска да притежава. Мачкан в "реалния живот", той се превъплъщава в "богаташ", "бияч", "е*ач" и т.н. Въпросният индивид е социален аутсайдер. Отчаяно се стреми да привлече вниманието на околните. Често подобни индивиди биват с неприятен външен вид, наднормено тегло и малък полов орган.
И колкото повече му обръщате внимание толкова повече го стимулирате да продължава да пише и да задълбава във виртуалния си образ.
Просто не му обръщайте внимание и толкоз.
Чудесно..
Та пич тва кашонче дето си му лепнал звучната титла БМВ може ли да те закара до София да те почакам с 2 галона бира някъде из центъра да се видим, да пийнем да се заговорим за проваления ти сексуален живот и за радостта, която намираш нарушавайки правата на останалите в интернет пространството?