- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета с дълга коса ..
<>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
много харесвам дълга коса на момче, изглежда секси.
дредове също. <3
Никое момиче ли не харесва коси стил като на Зейн от 1D?
![]()
Последно редактирано от bReAk3R : 11-11-2012 на 10:04
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
^ Аз лично не, даже въобще.![]()
Къде ги намирате тези метълисти, не знам.
От моето обкръжение няма 1, който да не полага грижи за косата си. Никога не съм ги виждала с мазна или несрешена коса. Може да не слагат маски, балсами, гелове, но полагат други основни грижи, повече от някои момичета.
Наистина ми е чудно дали наистина има и толкова много момчета, които не се грижат за косите си или просто хората толкова са си втълпили някои неща, че получават и халюцинации вече.
jghgh, не се обръщам лично към теб, просто отбелязвам, че има някаква странна тенденция.
И спря да се върти за миг земята..
^^ Има ги. Познавам един с дълга къдрава коса, една позната му изправи косата веднъж и идваше с права коса около 10тина (и повече) дни... Поне й признавам пресата![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Meн много ме кефи 1 пич тука го срещам от време на време с дълга до кръста сигурно коса права, едва ли не перфектно сресана и с ластичка горе. Даже мислех аз да си пускам нещо такова, ама няма да мога да се изтърпя да се гледам с тия педалски коси по 10-15см. на днешните тийн идоли, па и не се знае колко ще ми отива.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Имаше един потребител с ник Валдесбг май беше, той ако не се бъркам беше с такава коса. Ма има голяма възможност да го бъркам с друг и да е с къса и сори, ако е така.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Очевидно има - косата
Харесвам нещо такова:
1
2
3
С две думи - по-дълга от обичайното и рошава и непокорна.
Не съм виждала момче, на което да му отива дълга коса... пък било то и само до раменете. В моя квартал обаче се подвизава един татко с индиански черти с чуплива коса до кръста. Е, уникален е.
Едит: Стига де, косата на Аксел е особено отвратителна и хич нямам предвид цвета. Който също е под всякаква критика, разбира се.
на някой им отива на други не,аз лично не си падам по дългата коса
Грозотия
Само металите и педерасите са с дълги коси.
Аз лично не харесвам особено много момчета с дълга коса, но имам приятелка, която ги обожава! Всяко едно нейно гадже е било с дълга коса.. просто са и слабост! Иначе зависи от човека![]()
<3 ето този ми е прекрасен на мен
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Последно редактирано от DragonLady : 11-11-2012 на 19:40
Аз под "дълга" разбирам не по-къса от стигаща до раменете. Ужасно грозно ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."