.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз ще се съобразя малко и той ще се съобрази малко. Може да изпуши една-две-три цигари около мен, но не кутия и не в лицето ми.
    Той ще се съобразява също, защото горе казах - той има вредния навик в случая, не аз. Представи си да ти налея в гърлото уиски или да ти забия игла хероин и да ти кажа "ш се съобразяваш!" . Тъпа нагла логика.
    Както казах - компромис. Пушачите в повечето случаи държат само другите да се съобразят със свещенното им право да миришат на пепелник.
    Много си крайна. Повечето пушачи се съобразяваме, аз лично излизам на балкона да пуша, когато съм при някое гадже-непушач. Щото знам колко е гадно да му мирише после цялата стая. Примерно. И повечето пушачи, които познавам се съобразяват. А често пъти вие сте тия, които мрънкате. Имам приятелки дето са като тебе. Все при тях ходи дима, все на тях им пречи, проклети сме тия дето пушим. Компромис трябва и от 2те страни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много си крайна. Повечето пушачи се съобразяваме, аз лично излизам на балкона да пуша, когато съм при някое гадже-непушач. Щото знам колко е гадно да му мирише после цялата стая. Примерно. И повечето пушачи, които познавам се съобразяват. А често пъти вие сте тия, които мрънкате. Имам приятелки дето са като тебе. Все при тях ходи дима, все на тях им пречи, проклети сме тия дето пушим. Компромис трябва и от 2те страни.
    Това си е съобразяване като излизаш на балкона В тоя случай не бих мрънкала. Аз познавам пушачи като теб и пушачи с "ни ма ибе" философията, което ме изкарва извън релси понякога.

Irti ,да ми сипват Джак в устата и аз няма да откажа никак ;д Ама всеки избира как да се трови. Аз се тровя с кафе и алкохол, друг се трови с цигари. Що да си пробутваме вредния навик на другия и да го караме да се съобразява? Това само някои пушачи го правят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това си е съобразяване като излизаш на балкона В тоя случай не бих мрънкала. Аз познавам пушачи като теб и пушачи с "ни ма ибе" философията, което ме изкарва извън релси понякога.
    Ама някои като почнат да ми мрънкат, че им пуши като сме седнали в паркче примерно.. е не! А за балкона.. ми то остана и да ми мрънка, аз си развалям кефа като излизам на жега/студ/вятър и тн и се съобразявам и щото съм на гости. Ако съм си в нас вече.. на дали ще го правя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си