- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми не ми позволява да пуша
Вземете го прочетете. За свои избори можем да говорим (донякъде!), когато сте само сгаджосани... живеете ли заедно, имате ли общи разходи... еми, няма да съм съгласна толкова много пари да отиват за цигари, ако заради това се лишаваме от друго, което е по-важно.
Съобразяването е в двете посоки. Приятелят ми не пуши вкъщи (а на прозореца или терасата), защото нашите мразят дим. Ако ги няма - пуши вътре и проветряваме. Гледа да не ми кади в лицето, но това е елементарна култура и го считам за задължително.
Когато излизахме на кафе преди, винаги сядахме в отделението за пушачи. След забраната лятото сядахме навън, естествено, от спадането на температурите - вътре. Да няма да стоя на такива температури навън?! В повечето случаи излизам с него пред кафенето/бара, за да пуши.
Калпазанке, отказа ли ги?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!