.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Интересното е, че най-богатите хора които познавам са точно тези без висше образование. Това, че ти не можеш да го направиш и не ти е ясно защо това се получава така е твой личен проблем.
    С какво се занимават тези хора и с какво са по- различни от образованите, но неуспели?
    always late but worth the wait!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Много добре знам защо и това казвам, че цитирате нелепи картинки без да знаете защо са така или не са така нещата.
    Ти ако искаш недей да имаш образование, много зле трябва да си ако мислиш, че това ще те доближи до великото забогатяване.
    Повечето от богатите хора без образование въобще не са за пример, ама народа се кефи на вредното винаги.
    Говоря за българската реалност де, не за чужбина, не знам в другите държави дали имат такива картинки.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 11-12-2012 на 09:02
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Принципно подобни картинки идват на английски език от другите държави, а тук някой ги превежда и разпространява. Не си мисли, че всички картинки и други интересни житейски истини, представени под формата на рисунки са дело на българи. Не че няма и наши такива, но са под 10% от общото съдържание в българските фейсбук групи. Всичко останало е просто превод. Не ми се занимава да търся, защото видях същата картинка завчера, но беше на друг език.

В голям процент от случаите е важен късметът. Не че образованието не е, но късмет + образование е едно, а образование без късмет - съвсем друго.

Освен това, дори твърдейки, че картинките са лъжа е хубаво да се знае една народна мъдрост, че във всяка лъжа има процент истина.

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ух, вечната дилема. Училище и любов.
    Доста е трудно, като в повечето случаи, става така, че се чувстваме доста... обсебени от това момче/момиче и дори понякога колкото и да искаме да се съсредоточим върху нещо друго, просто не става.
    Лично за мен, до преди 2,3 години (сега съм на 17), винаги слагах момчето пред ученето. Детски му работи, но и тогава нещата с учението бяха по-лесни.
    Сега вече, когато нещата стават по-сложни, слагам учението на първо място. Колкото до него, винаги гледам когато имам свободно време да сме заедно или с приятели, за да мога да компенсирам по някакъв начин времето, което използвам за учене.
    То пък се оказа, че той е една душичка и приятелите ме разбират, така че, нямам проблеми. Някак си успявам да комбинирам и двете.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    С какво се занимават тези хора
    Какво значение има? Целта не е да копираш иванчо, а сам се сетиш за начина по който ще успееш. За това и е толкова важно да не преписвате в училище, ма мързеливото си е мързеливо...

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Говоря за българската реалност де, не за чужбина, не знам в другите държави дали имат такива картинки.
    То тези картинки въобще не идват от България. В днешно време в България всичко се копира от запада. Като гледам даже и мозъците ви са почнали да промиват...

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Не ми се занимава да търся, защото видях същата картинка завчера, но беше на друг език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си