.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Ама така зимаш близалка от малко дете.. Губи се забавлението...
    Има един момент, когато е забавно, но има и момент, когато преминава в чиста простотия и хумора се губи по трасето.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    So what? Сеира си остава докрай. Това е най-важното. В крайна сметка ако не умееш да намираш чар в простотията значи не умееш да живееш.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Има един момент, когато е забавно, но има и момент, когато преминава в чиста простотия и хумора се губи по трасето.
    това е идеята
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Така, обикновено не се занимавам с провокаторчета, но в този случай ще си позволя кратък коментар.
    Всичката тази агресия е просто една маска. Вътрешно субектът осъзнава колко е жалък в действителност и затова се стреми да създаде фиктивен образ с характеристики и качества, които иска да притежава. Мачкан в "реалния живот", той се превъплъщава в "богаташ", "бияч", "е*ач" и т.н. Въпросният индивид е социален аутсайдер. Отчаяно се стреми да привлече вниманието на околните. Често подобни индивиди биват с неприятен външен вид, наднормено тегло и малък полов орган.
    И колкото повече му обръщате внимание толкова повече го стимулирате да продължава да пише и да задълбава във виртуалния си образ.
    Просто не му обръщайте внимание и толкоз.

Алооо 97 набор? Много филми гледаш? Даааа, точно такъв съм. Само дето БМВ-то ми е реално, огромният ми апартамент също. В този ред на мисли - според теб имам ли някакво основание да отговарям на характеристиките на този психо профил, който ми направи? Да не съм беден, нереализиран нещастник, който живее в панелка в някой забутан квартал, като 99% от хората тука, сигурно и ти в това число? Нека си карам БМВ-то, нека да возя яки пичета, нека да съм с хилядарка в джоба всеки ден, нека да имам огромен апартамент на центъра на Ямбол...абе въобще нека ми е зле. Ако това ме прави социален аутсайдер - ОК, такъв съм! Не ми обръщай внимание и толкоз!

Чудесно..
    Та пич тва кашонче дето си му лепнал звучната титла БМВ може ли да те закара до София да те почакам с 2 галона бира някъде из центъра да се видим, да пийнем да се заговорим за проваления ти сексуален живот и за радостта, която намираш нарушавайки правата на останалите в интернет пространството?
    Момченце, първо - пиша тука много преди теб. Второ - виждал съм ти снимки доста пъти, перфектно помня физиономии, та просто внимавай какви ги приказваш, защото едно е да тролиш а друго да приказваш някак си...как да кажа... надъхано и сериозно. Тва е последно предупреждение. Аз съм си в София, ще се срещнем когато искаш, но все пак съм те предупредил. На ЛС ти чакам предложението за среща. Към форумни клоуни, които само тука им знае устата, съм крайно негативно настроен.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-10-2012 на 22:22

Град
    sf
    Окей.. да кажем утре към 14:30 пред НДК? Бирата е от мен. Даже ще ти доведа 2 пичета да им се порадваш. Навит? Ако си зает, в по-късния следобед се смъкни с "бавареца" до последната спирка в О.К. 2 пак ще пием биричка, пак ще ти доведа пичета, даже ако искаш и някой и друг пич, че не съм напълно убеден от сексуалната ти ориентация и не искам да рискувам.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Окей.. да кажем утре към 14:30 пред НДК? Бирата е от мен. Даже ще ти доведа 2 пичета да им се порадваш. Навит? Ако си зает, в по-късния следобед се смъкни с "бавареца" до последната спирка в О.К. 2 пак ще пием биричка, пак ще ти доведа пичета, даже ако искаш и някой и друг пич, че не съм напълно убеден от сексуалната ти ориентация и не искам да рискувам.
    Голям си шегаджия. На ЛС казах, а не тук. Пред НДК е пркалено видно, понеже си голям мъж предпочитам на малко по-скатано място. Предполагам, че нямаш нищо против?

Град
    sf
    Окей бе. Овча Купел 2, последната спирка 17:30 оттам ще решим къде да пием бира.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    sf
    Окей бе. Овча Купел 2, последната спирка 17:30 оттам ще решим къде да пием бира.
    Все пак ме гложди любопитство. Защо не искаш да те виждат хора? Заради кашона или външния вид? Познавам един психолог, много е добър, много добри отзиви съм чувал. Ще ти го препоръчам да ти помогне с комплекса.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Ама защо пишеш тука пред всички, искам да разбера? Страх ли те е? Нали ти казах на ЛС? Много взе да ти се връща вече говното, искаш и други да дойдат ли? Нема ти мине номера, страхливчо.

Град
    sf
    Че аз други от моя квартал не познавам, които да пишат тук. А се съмнявам, че на хората им се занимава толкова в тоя студ да се разкарват. Пиша тук, за да може всички да са свидетели на твоето съгласие да пием бира и на моята доброжелателност. Също така нека гледат сеир. Та дай малко информация за кашончето да не те пропусна утре
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Мда ясно, яко ти се отдръпна говното. Абе мислех, че форумните шутове сте по-смели? То кво излезе, каня ви на срещи, вие пишете тука всички да видят къде е срещата, видиш ли белким дойдат няколко човека и те защитят. Имаше един известен пАнкар, дето беше вегетарианец и обичаше животните. Много добре го помня, даже модератор беше по-едно време, ник не се сещам ама се сещам, че и той се измъкваше ТОЧНО така...

Град
    sf
    Не бе пич нали ти казах, че там ще се видим и после ще ходим някъде другаде. В крайна сметка на спирката има само едно кафенце и то не е много читаво..
    Както и да е, виждам, че ще ми вържеш тенекия за утре. Заеби мислех те за точен, даже обмислях варианта да те черпя с цигари ако пушиш ама и ти се оказа некъв подмолен.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    По принцип в такива мизерни квартали не ходя, но веднъж бях минал покрай Левски с БМВ-то и там имаше бая панелки.
    Да бе, верно. Тоя Левски е голяма мизерия. Някакви мизерници живеят там, само пропадляци и наркомани! До един са престъпници! Друго си е да живееш в чисто нова кооперация строена в края на 80-те, нали?

Деби нещастника си, честно.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    sf
    Бахти долния тип.. от 17:20 го чакам аз на уговореното място. Отказах се да ходя на кънки на Славия, за да се видим да пием бира и накрая тоя да не дойде.. Ебати хората.. Направо ми иде да ви разглобя майките от ебанЬе с моя 25 см хуй-рецидивист.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам да знам какво стана с животинката!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

авторката ми писа лс, че е мъртвО

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    авторката ми писа лс, че е мъртвО
    Хм, мислех, че е момче.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хм, мислех, че е момче.
    в наши дни дори и бъркането в гащите не е 100% сигурен метод за научаване на пола
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    в наши дни дори и бъркането в гащите не е 100% сигурен метод за научаване на пола

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хм, мислех, че е момче.
    може

Banned Голям фен
    Бахти долния тип.. от 17:20 го чакам аз на уговореното място. Отказах се да ходя на кънки на Славия, за да се видим да пием бира и накрая тоя да не дойде.. Ебати хората.. Направо ми иде да ви разглобя майките от ебанЬе с моя 25 см хуй-рецидивист.
    Минах с БМВ-то покрай уговореното място, имаше поне 10 човека заедно с теб. Един от тях поразително приличаше на Любо Чука! Ясно ми е колко те е страх от мен, но аз не съм терминатор и срещу 10 човека нямам шанс.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Минах с БМВ-то покрай уговореното място, имаше поне 10 човека заедно с теб. Един от тях поразително приличаше на Любо Чука! Ясно ми е колко те е страх от мен, но аз не съм терминатор и срещу 10 човека нямам шанс.
    Филмииии,Филмииииииииииии иииииииииииииииииии

Banned Голям фен
    Кфи филми бе ъгъл, трима човека бяха с мен и могат да потвърдят. И клипче направихме даже!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-12-2012 на 20:52

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ааааа, забравих.
    Авторката на темата е авторКА. Котката била добре за момента.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си