.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Тема: Мразя я!!!!

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Сериозно ли?
    Не я мразиш, а й завиждаш.
    Сигурно ти си по-грозновата, злобна и не толкова инициативна като нея. Както се вижда явно и психиката ти е по-лабилна.
    Има защо да й се дразниш. Тя явно е всичко, което ти не си, а искаш да бъдеш.
    И спря да се върти за миг земята..

И според мен ти не я мразиш а й завиждаш. По-добре я опознай, може пък да е добра

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Сериозно ли?
    Сигурно ти си по-грозновата, злобна и не толкова инициативна като нея. Както се вижда явно и психиката ти е по-лабилна.
    +

Явно нещо наистина много завиждаш Ех с тази ваща завист

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Сериозно ли?
    Ти го каза, момиче...
    Авторке, заслушай се малко в думите си. Ти сама го казваш: печели ,,смотани,, награди, а ти печелиш ли някакви? Ти казваш, че е хубава и си има приятел... Аз бях като тебе и има още 1 % останала такава завист, но преди :х Всеки които струва повече от мене го мразех, но нищо не постигах. Аз пораснах, на 15 съм
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си