- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напоследък ми е адски кофти...
Само аз ли искам да видя снимка на тоя, без грам съмнение, визуално перфектен мъж?
Не смятам да споделям снимки във форум...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Аз си те представям по следния начин.
1,80+
60-65кг.
Среднодълга коса, ала Кърт Кобейн. Кьосе, нелепо тийнейджърско изражение, слушаш американска чалга и си вЕрваш...
Топло?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Пфхахахах възхищавам си се, сериозно! <3
16 годишно момче с коса по-дълга от на Кърт Кобейн, което да е "прекалено красиво"... някак не си го представям
Или както казваше майка ми за един приятел "хубав като момиченце"![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами въпрос на вкус.. Всеки има различни представи за хубост. Някой намират различното за красиво, други пък са като теб... Никъде + това не съм написал, че съм безбожно красив и всички трябва да ме харесвате. Аз си се харесвам и вие каквото искате си говорете, както казах в по-предишен пост- "I ain't changing for anyone!"
"Imagine all the people
С какво смяташ, че си различен?
Не ме разбирай погрешно, харесвам мъже с дълга коса, дори много. Просто не смятам ,че на 16, което и да било момче е достатъчно възмъжало, за да изглежда добре с коса до раменете, примерно. Затова се сетих за "хубав като момиченце"
И няма лошо да се харесваш, ама както ти го казаха и по-нагоре, проблема най-вероятно е в твърде високото ти самочувствие.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Определено не съм като повечето мои връсници. Освен, че не изглежам като всички останали, не слушам същата музика, имам съвсем различни интереси, амбиции, виждания etc. Съм и широко скроен човек, никога не джъджвам хората без да ги познавам, не им поставям етикети, винаги си майндвам май оун бизнес, слабо ме интересува мнението на другите за мен, честен съм и почти винаги съм фиъл...
"Imagine all the people
"Imagine all the people
Тоя филм съм го гледал, такива обяснения съм чул поне 200 за последните 5-6 години насам.
Най-парадоксалното и общото между всички вас е, че се смятате за различни и дори се стараете да бъдете такива, а не осъзнавате колко сте еднакви.
лол, искам да ти видя косата :3
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Sashko705, DennisCobain съдейки по подписите ви слушате една и съща група. Обявявам ви за мъж и жена. Проблема е решен!![]()
BVB Army
Той момчето си го е казал. Толкова е красив, че на момче не прилича.
А ти на Български език можеш ли да комуникираш или си прекалено различен от останалите жители на Републиката, за да го правиш? По-различен от нас, стадото, използващо официалния език.
Не, до преди две-две години и половина бях доста зле, гледах да се харесвам на хората, харесвах крапи музика, бях подстриган 3ти номер и общо взето гледах да се приобщавам към масата, но почнах да се вразумявам и да бъда себе си... И сега може да не ми се кефят другите, ама аз си се кефя на себе си.
Someday...
"Imagine all the people
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
"Imagine all the people
Без снимка не мога да дам адекватно мнение по темата. Губи ѝ се смисълът.
Temet Nosce
벨야카