- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КРЕМ за лицето
здравейте, препоръчайте ми крем за лице и като цяло марка/серия за грижа за кожата
кожата ми е смесена, та крем за около 20лв., може и малко повече
Avene, Eucerin, Iwostin, SVR, Bioderma...вземи си тестерчета най-добре и пробвай.Тези марки ги търси в аптеките.Най-евтиния вариант е на Iwostin.
Аз ползвам ето този крем на Avene http://bg.strawberrynet.com/skincare...139081/#DETAIL, моята кожа е супер чувствителна и бях ползвала един крем на Авон за пъпки, оле така ми изсуши кожата и образувах леки люспи по лицето че заприличах на гущер. Този крем ми помогна съдържа термална вода за овлажняване на кожата.
Не бих си поръчала медицинска козметика от сайт. Повечето аптеки предлагат голямо разнообразие от продукти на този тип козметика. Смятам, че именно в аптеките контролът на качеството и произхода е по-голям.
Съгласна съм с ross. Аз лично медицинска козметика си купувам само от аптеките. Считам, че там контрола на продуктите е много по-засилен.
Този е много добър http://bg.strawberrynet.com/skincare...-cream/129224/, но е по-скъп от това, което ти търсиш. Един от най-хубавите кремове, които съм имала.
Но най-добре първо пробвай няколко продукта, докато откриеш твоя крем))
Само при мен ли пише 57.50 лв + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА?
аз не бих дала толкова пари за крем изобщо... естествено ако не ми е изписан от дерматолог.. иначе имам крем от 50 лв. и наистина качеството е хубаво,но той ми е изписан и има за какво.. иначе моята е леко мазна - наистина леко.. и ползвам бебешки кремчета и ''здраве'' ,но ще се радвам ако ми препоръчате някой крем,който да не омазнява допълнително... защото този на бочко ми е ок няколко часа,но след това кожата малко повече ми се омазнява... до към 15 лв.
Боже, не знам вече какъв крем ми трябва, кожата на лицето ми откача всяка зима. Появиха ми се черни точки, досега никога не съм имала?! По принцип е суха и чувствителна, но както казвам - имам някакви пъпки по челото и около носа, така че по-скоро е смесена. Запис да следя темата, та да крадвам и аз съвети...
и мен зимата ми излиза по някоя друга пъпка,но не е фрапиращо.. за черни точки защо не си купиш нещо измиващо с твърди частици вътре ? .. аз за черни точки си правя смес от сода + мед и с нея трия лицето 3-5 мин,напоявам една хавлиена кърпа с топла вода,слагам на лицето и стоя няколко минутки,докато кърпата не изсмуче меда.. отивам и измивам лицето с едно гелче с нар и съм готова
Мога да го пробвам това със содата, мерси. Майка ми ми предложи с утайка от кафе, ама знам ли, нежна ми е кожата. На тоя етап няма да си купувам нищо, защото са 2 или 3 и не мисля, че има особен смисъл.
Има голяма разлика дали лекар ще ти го изпише или просто ще налучкваш от нета, когато е предписан е почти сигурно ще ти помогне, а и сигурно е медицинска козметика. Не знам, ама на мен 50 лв ми звучи като космическа сума за обикновен дневен крем. А пробвала ли си с леката формула на Здраве? Иначе и аз го използвах този на Бочко, ама кожата ми ставаше адски суха, не стига, че по принцип си е суха та сега не го ползвам![]()
Това с кафето е много добро, после кожата става много хубава и мека. Може да добавиш към него и още нещо![]()
^ е нали и аз това казах де
а да.. ами пробвала см ,но и двата са ми нещо тежки за лицето
Последно редактирано от FuCKkK13 : 11-14-2012 на 16:28
аз имам доста черни точки по носа, излизя ми някоя пъпка, напоследък по някоя подкожна, иначе ми е някак неизравнен тена и примерно след измиване, ако не й сложа хидратиращ крем, я чувствам суха и опъната...
Правиш ли си пилиг? Маски? Черните точки според мен се махат както трябва само с изстискване, може да пробваш при козметик или сама евентуално, и някакъв гел за почистване, който да предотвартява появата им. Най-добре да питаш в някоя аптека, и пак ще го кажа, вземи тестери и пробвай няколко вида.
сама няма да се стискам, иначе ползвам пилинг маска на Регал, но няма голям ефект, мислех да си взема лентички за носа, но не знам кои са добри, препоръчайте?????????????????????????? ???
гел ползвам също, на Билка
Струва ми се, че това не са особено добри марки, пробвай с нещо друго. Отиди на козметик най-добре. Не мисля, че тези лентички вършат кой знае колко работа. Чела съм положителни отзиви за тези
Виж този пилинг http://apteka.framar.bg/30026005/%D1...-%D0%B3%D1%80-
Последно редактирано от malka_sladkka : 11-14-2012 на 17:34
На мен козметичката ми каза да не се ползват изобщо такива лентички за носа, защото и на него има такива маалки косъмчета (по цялото тяло има) и тия лепенки ги махали и после растяли още повече.Не знам дали изобщо е вярно ама ще я послушам.
![]()
Аз съм на 25 години и още не съм ползвала никакъв крем за лице. Какво ще ми препоръчате? И кога трябва да почвам с кремовете против бръчки? Благодаря предварително![]()
^ Ъъъ тва е тийн форум, по-добре питай в бг мама
Ползвам на Vichy - Aqualia Termal. Страхотно хидратира и омекотява кожата. Около 30 лева мисля, че беше. Иначе на майка ми й подариха на Билка крем и каза, че не е лош.
А аз съм хвърлила око и на някое кремче не Bioten. Имам техен крем за ръце и лосион за тяло и ми харесват. Мисля, че и крема за лице ще е хубав.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.