.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Опитай се да си представиш за секундичка че властимащите не са слепи, но по стечение на обстоятелствата знаят колкото и ти знаеш?

StringTheoryPracticist пиши ЛС на мачока с новия ти подпис.
    Обясни ми каква е практиката при възникване на проблем. Стоим и чакаме някой да го оправи? Браво.
    Защото би следвало да пишете на поддържащите сайта. Поне аз това бих направила, ако бях на мястото на някой от вас.

Огромно неудобство е.
    А темата за липсващите кодове за удебеляване, цитат и т.н., както и свестни емотиконки дори няма да я започвам.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-14-2012 на 17:54

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обясни ми каква е практиката при възникване на проблем. Стоим и чакаме някой да го оправи? Браво.
    Защото би следвало да пишете на поддържащите сайта. Поне аз това бих направила, ако бях на мястото на някой от вас.

Огромно неудобство е.
    А темата за липсващите кодове за удебеляване, цитат и т.н., както и свестни емотиконки дори няма да я започвам.
    Никой от тях не знае 'кои са поддържащите сайта'. Ти знаеш ли? Е - изненада - знаеш също толкова, колкото и тях.

Че е огромно неудосбство - факт.

Че има още 1000екстри, които не се използват - факт.

Че модераторите не могат да направят нищо по въпроса, дори да уведомят който трябва - факт.

п.с. емотикони, тагове и целият бб код си бачкт, ама трябва да си ги пишеш ръчно - [b] [/.b], [img] [/img] и т.н.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

п.с. емотикони, тагове и целият бб код си бачкт, ама трябва да си ги пишеш ръчно - [b] [/.b], [img] [/img] и т.н.
    Има ли някъде тема където са написани/описани всичките тези екстри? А възможно ли е да бъде направена такава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си