- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да избягам от всички и от всичко
Всеки човек в живота си имам поне един "етап" от живота си в който иска да избяга от всичко.. в който проблемите му се стоварват изведнъж на главата.. Вмомента съм в такава ситуация. Имам нужда да избягам, да си почина, да си преобмисля нещата. Бих избягала, но съм на 15г. и няма как да тревожа родителите ми. Това е последното нещо, което искам. Въпроса ми е какво вие бихте направили на мое място или какво по принцип правите като се чувствате така?![]()
Помоли ги да те пуснат някоя събота и неделя да учиш с преспиване в твоя приятелка. Другият вариант е да отидеш на гости на баба, вилата. Не е невъзможно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Те няма да ме пуснат с преспиване. Питала съм ги. и.. аз нямам друга баба. Имам само дядо, който е много далеч. И сама няма да ме пуснат, отново. :/
Когато се чувствам така..? Ами излизам навън през ноща, обикалям затихналия град, слушам музика и си припявам. Това правя.![]()
Намирам си хубава книга и чета.
Отивам на място, където знам, че няма да срещна познати.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Излез тогава един ден с някого и го прекарайте в забавления. Отидете на кино или някакво мероприятие покай предстоящите празници.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Какви пък проблеми 1 момиче на 15 години има? Когато разрешиш проблемите тогава ще се чустваш добре!
Излез и се разходи някъде на по - спокойно място. Вземи си книга или mp3 и просто седни на някоя пейка, отпусни се и си почини...Не взимай приятели, роднини и т.н. Премисли всичко сама. Ще се почувстваш по - добре)