.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    За мен лично това е една от най-тъпите песни, заедно с една песен, в която се пее boom boom (На клипа някакво момиче се мята пак) Но и двете като ги чуя, обръщам веднага..... :X
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Не съм я слушала песента, нито съм гледала клипа, но сега видях това и реших да го пусна за всичките фенове...
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
    I'm beautiful in my way....

Горе - долу харесва ми . Простотийка малко ми мяза ама е забавно .

За да ти хареса песента трябва да си широкоскроен човек , а не някой тесноглед , каквито сме всички българи или поне повечето !
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    За да ти хареса песента трябва да си широкоскроен човек , а не някой тесноглед , каквито сме всички българи или поне повечето !
    Същото може да се каже и за някои песни, изпълнители, та даже и цели стилове, за които ти вероятно нямаш добро мнение. Не е до това какъв човек си, а какви са ти предпочитанията. Да наричаш някого "тесноглед" (няма такава дума), само защото има различен музикален вкус, прави теб самият тесногръд.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Много се лигавим на нея с компанията. Бих казала, че е глуповата захаросана помия, която е адски зарибяваща и чуеш ли един път, с всяко следващо слушане почваш да я харесваш още повече от преди.
    БТв, Пикачу е сладурка в лице ама гласа и дразни. А ето това и е пародията.
    Последно редактирано от tori : 10-04-2012 на 18:08

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Тоя как се чекне
    И пак не и се зарибих..Слава тебе, Господи!
    Come on skinny love just last the year...

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Признавам, че е много глУОaва песен, но как можеш да обиждаш I'm sexy and I know it.
    Нали сериозно не си мислиш, че си мисля, че правилния правопис на думата 'глупава' е 'глуоава' ? Не ти ли се е случвало да объркаш някоя дума? пфф..-.- Относно това да не обиждам песента на LMFAO, на мен лично ми е адски безмислена и не ми харесва за теб незная. (:

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    т'ва е е*аси яката песен

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    http://www.youtube.com/watch?v=zY1MVQeeStY

^нама толкова смешна пародия :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Същото може да се каже и за някои песни, изпълнители, та даже и цели стилове, за които ти вероятно нямаш добро мнение. Не е до това какъв човек си, а какви са ти предпочитанията. Да наричаш някого "тесноглед" (няма такава дума), само защото има различен музикален вкус, прави теб самият тесногръд.
    А не е ли тесногръдо да твърдиш, че 730 МИЛИОНА гледания се дължат само и единствено на клипа?

Мега зарибяваща е, точно си я слушам докато подреждам :д

по-добро от оригинала...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А не е ли тесногръдо да твърдиш, че 730 МИЛИОНА гледания се дължат само и единствено на клипа?

Мега зарибяваща е, точно си я слушам докато подреждам :д
    Твърдя, че нямаше да привлече същото внимание ако не беше такъв клипа, а не, че се харесва само заради него. На мен лично ми я показаха с думите "виж ги тези как се кълчат", а не "чуй каква яка песен", примерно. Аз също показах клипа на приятелка заради смешните чупки, а не заради гласовите данни на изпълнителя. Вече кой е харесал песента и кой не - въпрос на вкус.
    Но, да, ако не беше видеото песента нямаше да добие такава популярност.

Ем,зарибяваща е,но не е една от любимите ми песни ...

отвратително много ме кефи знам и танца на изуст и текста HEYYYYYY SEXYYYY LADEEEEEEEE

Твърдя, че нямаше да привлече същото внимание ако не беше такъв клипа, а не, че се харесва само заради него. На мен лично ми я показаха с думите "виж ги тези как се кълчат", а не "чуй каква яка песен", примерно. Аз също показах клипа на приятелка заради смешните чупки, а не заради гласовите данни на изпълнителя. Вече кой е харесал песента и кой не - въпрос на вкус.
    Но, да, ако не беше видеото песента нямаше да добие такава популярност.
    на тебе така на мене пък с ебати яката песен явно я мразиш и да ти кажа не давай тъпи мнения излагаш са и първо каза че са я харесали заради танца после не само заради танца ако има конкурс за най голям имитатор на къци вапцаров дазнаеш отивай първи ше си

Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    на тебе така на мене пък с ебати яката песен явно я мразиш и да ти кажа не давай тъпи мнения излагаш са и първо каза че са я харесали заради танца после не само заради танца ако има конкурс за най голям имитатор на къци вапцаров дазнаеш отивай първи ше си
    Не, не се излагам аз. Аз изказвам мнение и го подкрепям с доводи. Ти какво правиш?

Не мога да я понасям.Поредната безсмислена простотия...И това подобие на рапър P.S.Y заеби.

Не, не се излагам аз. Аз изказвам мнение и го подкрепям с доводи. Ти какво правиш?
    по името ти съдя че си от онея 14 15 годишни влюбени момиченца в оня педе*аст джъстин бийбър та няма смисал да спорим то е ясно че си тъпа значи ти каза твърдо че е само заради танца а ся не е само заради танца знаеш ли гръмни се.А и ме пита кво правя ами ебавам са с такива идиотки кат тебе

по името ти съдя че си от онея 14 15 годишни влюбени момиченца в оня педе*аст джъстин бийбър та няма смисал да спорим то е ясно че си тъпа значи ти каза твърдо че е само заради танца а ся не е само заради танца знаеш ли гръмни се.А и ме пита кво правя ами ебавам са с такива идиотки кат тебе
    100 мнения за няма и 20 дни, но нещо гадателството не ти се отдава. Да, твърдя, че песента нямаше да бъде толкова популярна, ако не беше клипа и съответно танца. Как това ме прави фенка на Бийбър? Още повече, че регистрацията ми е от преди 4 години, когато въпросния пикльо беше по-неизвестен и от уличния музикант в близкия подлез. Но, продължавай с опитите. Забавляваш.

100 мнения за няма и 20 дни, но нещо гадателството не ти се отдава. Да, твърдя, че песента нямаше да бъде толкова популярна, ако не беше клипа и съответно танца. Как това ме прави фенка на Бийбър? Още повече, че регистрацията ми е от преди 4 години, когато въпросния пикльо беше по-неизвестен и от уличния музикант в близкия подлез. Но, продължавай с опитите. Забавляваш.
    написала си си за име The believer това те прави негова фенка а аз те оверявам че пак щеше да е същото а въпросния пикльо все е трябвало да има първи фен Гръмни се или ходи се е*би с уличния музикант в близкия подлез GTFO

Супер фен Аватара на lqlq89
    Много ми е забавна
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

написала си си за име The believer това те прави негова фенка а аз те оверявам че пак щеше да е същото а въпросния пикльо все е трябвало да има първи фен Гръмни се или ходи се е*би с уличния музикант в близкия подлез GTFO
    Ехааа, пращиш от интелект. Очаквам с нетърпение следващото ти включване. Какви ли нови неща ще разбера за себе си?

Ами какво да кажа- песента е ацки зарибяваща, ФАКТ. Първите два пъти като я чух си викам "какво по дяволите 0.о ама че тъпотия" а и клипа не е кой знае какво честно казано. Е, освен танца разбира се Абе не е лоша, доста е купонджийска, няма шанст докато я слушаш да не започнеш да се клатиш като идеот

Ехааа, пращиш от интелект. Очаквам с нетърпение следващото ти включване. Какви ли нови неща ще разбера за себе си?
    нямам кво повече да кажа аз идиотите не ги затапвам оставям ги намира те сами го правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си