- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за песента Gangnam Style ?
За мен лично това е една от най-тъпите песни, заедно с една песен, в която се пее boom boom (На клипа някакво момиче се мята пак) Но и двете като ги чуя, обръщам веднага..... :X
I'm beautiful in my way....
Не съм я слушала песента, нито съм гледала клипа, но сега видях това и реших да го пусна за всичките фенове...
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
I'm beautiful in my way....
Горе - долу харесва ми. Простотийка малко ми мяза ама е забавно
.
За да ти хареса песента трябва да си широкоскроен човек , а не някой тесноглед , каквито сме всички българи или поне повечето !
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Същото може да се каже и за някои песни, изпълнители, та даже и цели стилове, за които ти вероятно нямаш добро мнение. Не е до това какъв човек си, а какви са ти предпочитанията. Да наричаш някого "тесноглед" (няма такава дума), само защото има различен музикален вкус, прави теб самият тесногръд.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много се лигавим на нея с компанията. Бих казала, че е глуповата захаросана помия, която е адски зарибяваща и чуеш ли един път, с всяко следващо слушане почваш да я харесваш още повече от преди.
БТв, Пикачу е сладурка в лице ама гласа и дразни. А ето това и е пародията.
Последно редактирано от tori : 10-04-2012 на 18:08
Тоя как се чекне
И пак не и се зарибих..Слава тебе, Господи!
Come on skinny love just last the year...
http://www.youtube.com/watch?v=zY1MVQeeStY
^нама толкова смешна пародия :Д
Твърдя, че нямаше да привлече същото внимание ако не беше такъв клипа, а не, че се харесва само заради него. На мен лично ми я показаха с думите "виж ги тези как се кълчат", а не "чуй каква яка песен", примерно. Аз също показах клипа на приятелка заради смешните чупки, а не заради гласовите данни на изпълнителя. Вече кой е харесал песента и кой не - въпрос на вкус.
Но, да, ако не беше видеото песента нямаше да добие такава популярност.
отвратително много ме кефи знам и танца на изуст и текста HEYYYYYY SEXYYYY LADEEEEEEEE![]()
Не мога да я понасям.Поредната безсмислена простотия...И това подобие на рапър P.S.Y заеби.
по името ти съдя че си от онея 14 15 годишни влюбени момиченца в оня педе*аст джъстин бийбър та няма смисал да спорим то е ясно че си тъпа значи ти каза твърдо че е само заради танца а ся не е само заради танцазнаеш ли гръмни се.А и ме пита кво правя ами ебавам са с такива идиотки кат тебе
![]()
100 мнения за няма и 20 дни, но нещо гадателството не ти се отдава. Да, твърдя, че песента нямаше да бъде толкова популярна, ако не беше клипа и съответно танца. Как това ме прави фенка на Бийбър? Още повече, че регистрацията ми е от преди 4 години, когато въпросния пикльо беше по-неизвестен и от уличния музикант в близкия подлез. Но, продължавай с опитите. Забавляваш.
Много ми е забавна![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ами какво да кажа- песента е ацки зарибяваща, ФАКТ. Първите два пъти като я чух си викам "какво по дяволите 0.о ама че тъпотия" а и клипа не е кой знае какво честно казано. Е, освен танца разбира сеАбе не е лоша, доста е купонджийска, няма шанст докато я слушаш да не започнеш да се клатиш като идеот
![]()