.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Няма лошо, но не е за мен. Ако очаква да му готвя всеки ден, да твърди, че съм ДЛЪЖНА да готвя, щото съм жена... Не мерси. Аз като не съм свикнала да готвя, ако ме КАРА да го правя всеки ден, ще бъде наистина тормозещо за мен. Чувала съм и такива мнения, че съм била длъжна да готвя, чистя, пера, бърша прах, после да му завъртя перфектната свирка и да си мълча. Такива мъже само бой по главата с нещо тежко. Ако заслужи и ако му готвя като награда - супер, значи наистина имам чувства. Но не искам да ме възприема като домакиня.

Идеята ми беше, че когато правиш нещо постоянно, то малко си губи чара.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

Идеята ми беше, че когато правиш нещо постоянно, то малко си губи чара.
    Не и ако ти доставя удоволствие.

С първата част на поста ти съм съгласна - това, че имам вагина не ме превръща автоматично в домашна прислужница. Но домакинската работа така или иначе трябва да се свърши. Когато задълженията са разумно разпределени няма нищо лошо или унижаващо да влизаш в ролята и на домакиня.

За по-голямата част от пишещите в тази тема готвенето не е неприятно задължение, нито награда, която половинката трябва да заслужи (? wtf). Не е срамно да се погрижиш любимият човек да има нещо вкусно за хапване. На мен лично ми доставя удоволствие.

Та, както казах - щом за теб готвенето е мъчение, по-добре не се мъчи. Но да влизаш в кулинарна тема и да разправяш как едва ли не ти е под нивото да сготвиш една манджа - айде без.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си