.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Така като ви гледам как се харесвате с тоя Je7 направо вземете се оженете.Той може да ти бъде идеалната съпруга, с всичко казано от теб се съгласява, а ти идваш да го пазиш от лошите батковци.
    Загубих 30 минути да търся твои снимки, с 4000 поста се предполага да имаш, сбъркал съм.
    Явно смяташ за голяма работа да щракаш по 10 000 в годината, от които да има няма 5-10 снимки, мързела е гадно нещо.
    По върпоса какво мога- не видях нещо твое, за да кажа, но съм сигурен, че и 0.5% от нещата, които ще направя аз, ти дори няма да знаеш как.
    Напомняш ми на хората, които знаят малко повече от останалите, по сто пъти го демонстрират, сякаш работят учители по рисуване.
    Познавам професионалисти, нямаш нищо дори близко с тях, те казват веднъж, не повтарят една и съща история, за да могат всички да препрочитат скучните им коментари.
    пич, смени дрогата, тая не ти понася

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    любопитствам
    тайна ли е ?
    не е, просто ми е интересно до колко това е от значение
    5d mkII, 85mm 1.2, 16-35mm 2.8, 50mm 1.4 - всичко от canon + една камара други неща, които съм наемал когато ми трябват
    осветление - broncolor

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    пич, смени дрогата, тая не ти понася
    А на теб истината не ти изнася.
    Дай нещо подобно на това
    Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    но с по-голяма резолюция, за да ти покажа, с какво точно се занимавам и да спреш да ми се обясняваш.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    А на теб истината не ти изнася.

коя истина, бе мен??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си