.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Щото да държиш бившите си настрана е твоя задача а не на една орда непознати около теб. Ако сама не можеш да ги парираш.... значи има още мътилка за вдигане. И ако се налага да залъгваш някого за да го държиш настрана....или да направиш впечатление или квото и ще да е...новините не са добри отново.
    Абе те някои бивши мацките и физически не могат да ги задържат настрана. Особено един определен тип, който ако му не поблъскаш главата в пода, няма и да си тръгне.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Абе те някои бивши мацките и физически не могат да ги задържат настрана. Особено един определен тип, който ако му не поблъскаш главата в пода, няма и да си тръгне.
    То това ако е така, надали проблема ще е за въпросната вечер, той ще е постоянен и тя ще трябва да е намерила вече решението му.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай малко, аз не залъгвам себе си, че съм обвързана.
    Аз залъгвам въпросния бивш, следователно, осигурявам си приятна вечер, лишена от присъствието му около очарователната ми особа. Защо това е лошо?
    Нещо не ми проследяваш мисълта. Ако ти трябва да си наемаш някого за да си изкараш приятна вечер....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си