- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Ми ако иска, да сяда. В смисъл, не ми пречи да си седя, но ако някой друг иска, няма яд. Whatever ми е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
що не правите отделни теми майна и да ги събирате в една обща само като линкове, много по-удобно ще е. Иначе ако съм толкова интересен нямам проблеми да седна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Темата умре... Едно време бяхме по така пишещи у форона
Аз съм нова тук, но ми се иска да я съживим! Струва ми се доста интересна.
Темата тотално умре
Е как се сяда на стола майна, то като гледам и модераторите ги нема
Избери мен след тебе, искам аз, искам аз, искам аз! *скача и пищи*
Въпроси:
1. Как точно се виждаш след 5 години?
2. Представи си свят, в който ти е позволено да прочетеш една книга САМО ВЕДНЪЖ. Смисъл четеш си книжки, но имаш правото да прочетеш всяка само по един път. Обаче ти си "про" и имаш възможност да препрочетеш само една единствена книга. Коя е тя? Защо точно тя и кое `и е специалното за теб?
3. Ако зимата беше жена, как точно би изглеждала според теб?
4. Ако имаше възможност да се запознаеш с една историческа личност, коя щеше да бъде тя?
От какво те е срах?
Ходил ли си в чужбина и ако да къде?
Нещо, което не харесваш в себе си (външен вид и характер)
Каква музика слушаш?
Е, tuzaro, темата е изцяло твоя.
Enjoy![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С какво се занимаваш напоследък? Учиш ли, работиш ли? Давай подробно.
Мопсчо как е?![]()
Някакси ми е хубаво да си виждам ника в заглавието на някоя тема майна ;д
Несподелена любов не си спомням да съм имал, в детските години може и да е имало нещо ама иначе няма.
За сега нямам комплекси, дано да продължа така ;д
Има 2-3 неща които са по големи и за които съжалявам, но човек се учи от грешките си.
Много съм срамежлив особено ако съм с момиче ;д
След 5 години се виждам като напреднал в годините човек със сносна работа и евентуално по сериозна приятелка.
Тоя въпрос със книгите може да не съм го разбрал много точно, но ако трябва да прочета само една книга може би ще е Калигула бесния, има няква сантиментална стойност за мене самата книга и главния герой и има неща които съм ги изпитал в нея. Да се уточним, че нямам навика да чета някви романи Паулу Коелю и някви такива неща, общо взето си имам 20-25 любими неща и тях си препрочитам, много рядко да ми хареса някоя нова книга.
Ако беше зимата жена щеше да е с бяло палто, черна коса и някви ботуши майна, нямам много развита фантазия.
Ако имах тая възможност бих избрал Хитлер, такъв велик ум не се е раждал след него според мен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 21 години съм, след 3 месеца ставам на 22.
С 5 думи нема как да се опиша майна, все пак ако можех да се опиша с толкова малко думи немаше да съм тузаро ;д
По принцип гледам много реално на живота и такива извънземни неща не си мечтая. Може би една от мечтите ми е да си имам живо и здраво дете, ако може да е момче ще ми е още по хубаво, и да правя с него нещата които баща ми пропусна да прави с мен.
Искам ама още ми е малко рано, защото за да имаш семейство се изискват отговорности които за сега не мога да изпълня.
Нямам точно определен тип, НЕ харесвам жени които се надуват било то с покритие или без. Нали да не забравяме и външния вид де ;д
Ходил съм в Германия, Унгария, Сърбия, Гърция и в София което си се води чужбина майна ;д
Не харесвам в себи си една черта, че гледам на всички да помогна с квото мога, а после почти всички мошно ми го набиват майна, ама кво да се прави такъв съм.
Слушам абсолютно всякаква музика без тея педалски история като Джъстин Бийбър и такива неща
Значи това е твърдение, което няма факти да се аргументира. Пък и така да е все пак има и други болни хора, в смисъл че не трябва така да ги делим. Доколкото знам най-голяма вероятност за предаване е половия път, пък аз нали нямам такива мисли даже за това. Хитлер е бил много умен човек, за това имам аз това желание, да ме научи как се управляват милиони хора.