.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Голям фен Аватара на nor4eto99

На колко години започнахте да се гримирате?

Въпросът е ясен... На колко години започнахте често да използвате гримове?

Мии в 8ми клас слагах чат-пат. В 9ти почнах всеки ден.. значи около 15 годишна съм била.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На 13 ми бяха първите опити. Много неуспешни и затова тогава много рядко да си сложа някоя спирала или гланц. После на 14-15 сякаш не ми се занимаваше и пак от дъжд на вятър слагах молив и спирала. Вече на 16 започнах по-сериозно да се занимавам и за няколко месеца се научих да постигам прилични резултати. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В 7-ми клас бяха първите ми опити да си слагам черен молив. Изглеждах ужасно :Д След това в осми не се гримирах изобщо, в началото на 9-ти започнах само с пудра, после започнах да слагам спирала и коректор. В началото не бях много добра и ми отнемаше доста време, често по няколко пъти триене и слагане отново, особено когато почнах с молив на клепача. Сега съм супер бърза и дори когато слагам повече грим, го правя за не повече от 10мин.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    На 14-15

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На 14 ми беше първия опит, получи се нещо страшно и се отказах. На 16 започнах да си слагам спирала.

може би 6, 7 , или 7,8- Майко мила, къде ми е бил мозъкът.То не беха невероятни цветови подбори за сенки, червила , ужааас , ружове:Д . В 10, 11 не помня много да съм се занимавала.. в 11, 12 почнах да се усъвършенствам и сега съм доволна след 7 години неуспехи

anonymous708973
    Guest
    6-ти клас се носех с фдт Импала (забележете), черен молив във водната линия и си бях купила един куп подозрително евтини сенки на Руби Роуз, който майка строши, за да не си мажа с такива лайна лицето.
    После мисля, че махнах фон-дьо-тен-а и продължих с черен молив и спирала до 10 клас, когато очната линия стана ежедневна. Сега си се клепам с коректор, фдт, очна линия, спирала, понякога черен молив, гланц, руж.

Аз почнах да се гримирам на 16 години само с пудра и спирала, след което малко по-малко почнах да добавям молив за очи и сенки, но аз харесвам само естествения грим, а не силния така, че да е леко забележим.

Около 16 години сложих червило и спирала. Пудра започнах да използвам много по-късно. И днес не присъства в ежедневния ми грим, само вечер и при специални поводи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    13... май. Започнах с черен молив, спирала и гланц. Пудра ползвах за кратко- Карол май беше.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз на 12, ама тогава само сенки. На 13 започнах и молив за очи, на 14 и фон дьо тен. Като навърших 15 махнах молива за очи и започнах да ползвам само очна линия и така до преди април месец тая година, когато осъзнах, че грима не ми е нужен и не съм се гримирала от 7-8 месеца (освен за някой много важен повод).

Супер фен Аватара на bilqnavod
    12

Мега фен Аватара на strawberry88
    В 7 клас слагах фон дьо тен и пудра.Това беше за кратък период.Изглеждаше наистина ужасно и цвета никога не съвпадаше с реалния ми цвят на кожата. Много рядко слагах спирала, черен молив и гланц.Осъзнах се навреме де.Направо ми е гадно, като се сетя какве боклуци съм си слагала на лицето.Спрях да слагам.В 8 и 9 клас почти нищо не слагах...освен за много специални случаи.И сега 10 клас също слагам 2-3 пъти в годината грим.

На 14 беше на 1 път.
    Добре ми се получи

Banned Мега фен
    ами на около 13 - може би без някакви 2-3 месеца ... слагах си черен молив и фдт... стоеше ужасно и добре че този период беше само от 4-5 месеца максимум.. после започнах само спирала и черен молив,но и това не издържа много.. и вече от 14 нагоре само спирала от време на време.. даже 15 и 16 почти не слагам грим.. само 1-2-3 пъти в годината за някакво събитие и грима ми е фдт. спирала и балсам - без цвят

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз около 13ката някъде, първо спирала и гланц, после и молив/очна линия. Фдт май в 8 клас започнах да слагам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    ^Абе, аз теб виждала ли съм те на снимка? :д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Във форума никога не съм пускала.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от caisytoo Виж мнението
    Аз на 12, ама тогава само сенки. На 13 започнах и молив за очи, на 14 и фон дьо тен. Като навърших 15 махнах молива за очи и започнах да ползвам само очна линия и така до преди април месец тая година, когато осъзнах, че грима не ми е нужен и не съм се гримирала от 7-8 месеца (освен за някой много важен повод).
    И аз не се гримирам вече.
    А иначе в 7 клас ми бяха първите опити за грим, слагах си черен молив и същите сенки на Руби Роуз, които Пантерката спомена, и изглеждах ужасно. Като ми попадне някоя снимка от тогава, искрено се смея. :Д

На 12-13 започнах да си слагам спирала от дъжд на вятър и гланц. После на 13-14 взех и да си очертавам окото с молив от вътре и сега като погледна назад виждам, че изобщо не ми е ходело. Към средата на 8 клас взех да добавям и черни сенки, които пък хич не умеех да си ги слагам и съм изглеждала просто ужасно ... после започнах да си слагам и фон дьо тен и пудра за по-специални случаи. На 15 премахнах очертаването на очите и сенките и от тогава използвам за очите очна линия или сив молив отгоре на клепача и спирала, за лицето фон дьо тен и пудра понякога. Напоследък даже слагам само спирала и фон дьо тен и толкова. Най-накрая достигнах до извода, че не ми е нужен толкова грим.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На 13-14г.В началото слагах само спирала и молив,с течение на години започнах да слагам и очна линия,сенки само с повод.Слагам и перли,фдт не слагам,нямам нужда от него.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Като малка с най-добрата ми приятелка се гримирахме взаимно, тя мен, аз нея. Чудни неща ставаха :Д (10-12 годишни)
    След това 14-15-16-17 тук таме да се случи да си сложа черен молив или евентуално гланц. Нищо повече. Сега напоследък фдт, коректор, очна линия (или сенки някакви), но ако съм в настроение конкретния ден.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    7ми клас ми бяха първите опити с черния молив ... но слагах много рядко ... 8ми клас пак май само черен молив ползвах... вече като ходих на детска дискотека (щот съм яка) май слагах повече ... 9ти ми дойде музата да си слагам сенки (въпреки че слагах много рядко) .. и сега рядко слагам.. но когато излизам примерно вечер и имам повече време се мацотам ;д

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първия ми опит - завършването след 7ми клас. Официално - 15 годишна някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си