- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
Слагайте поне по една снимка за всеки изписан ред!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не,
мерси
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Значи за да не е мързелив един подарък, трябва аз да го измайсторя, понеже днешно време се продава всичко и веднага можеш да кажеш, че съм влязъл в магазина и съм излязъл след 1 минута с подаръка...
Впрочем веднъж направих един подарък, който представляваше една малка дървена плочка с нарисувано сърце с пирограф и после оцветено с бои, но така и не го подарих на момичето за което го направих...даже май все още е някъде вкъщи прибран...
Според мен няма значение подаръка, важен е жеста към момичето. Вярно ако е нещо собственоръчно направено е по-хубаво, но...
KoLiU The King
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз пък най-обичам капачки от бири да ми подаряват <3
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...85798911_n.jpg
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аз пък обичам цветя
може би защото досега не е имало някой, който да обича да ми ги подарява
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
сигурно защото е малко странно да подариш нещо, което е умряло и ще бъде красиво за малко... Няма по-добър атестат за преходността на намеренията на един мъж към една жена от това да ѝ подари букет цветя...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Боже, как може да харесвате да ви подаряват такива неща?
Че вие да не сте с чичко паричко?
Родители нямате ли си, които да ви ги купуват ако сте под 18.. ако сте над-работа и пари нямате ли си, че сами да го правите.
За мен това мъж да ми подари чанта или дрехи не би било никак приятно.
WindScar <3333
^ Думичката "ирония" дали си я чувала?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
или може би да е живо растение в саксия, все пак добър опит за ирония...![]()
Цветята не са просто някви неща, които ще увехнат след време. Розите особено са израз на любов към даден човек. Тяхното значение е по-скоро духовно, а не материално. Ако за вас е по-важно да ви подарят некоя дрешка за 200-300 лева, дето да се фукате с нея пред кифлите, то за някои хора е много по-важен жестът. Както казах, цветята може да са клише, но това, че не са толкова скъпи и ще увехнат след няколко дни не значи, че не са скъп и ценен подарък. Те са признак на любов. Ама те де, подарявайте някви там бижута и дрехи, а очаквайте истинска любов от жената до вас после.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И все пак аз си държа на моите капачки.. стават и за пръстени.. нда, ного са си яки <3
WindScar <3333
Последният път като подарих цвете/букет, беше съвсем живо...с корени и кал, много чаровен подарък!
Вторият случай, в който съм подарявал цвете на момиче...беше преди години и беше плюшено![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Кактуса е добра идея за растение подарък!
WindScar <3333
винаги си личи кой подарък с какви намерения е, стига сте говорили глупости. Аз лично букет няма да подаря, защото е в разрез с моите принципи, т'вай.
аз по-скоро си говоря за разликата между цвете в букет и такова в саксия... Иначе последния подарък, който направих на жената беше от ония, които тук много ги плюете, хах
Няма защо Ди)
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto..._5190761_n.jpg
доколкото разбрах материалните, лъскави придобивки/подаръци... ама и аз се включих късно