.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

И коя? Нямам нужда от гевезелъци да мога да я изправям мокра или такива. Не държа да прави букли, ако има ще се науча да ги ползвам , но 99% от случаите ще се изправям и искам да е хубаво.
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html за тази четох доста положителни мнения .. Гледах и някакво клипче на белисима абсолют, на което много хубаво изправи
    п.с. държа да ЗАДЪРЖА косата ми изправена
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И коя? Нямам нужда от гевезелъци да мога да я изправям мокра или такива. Не държа да прави букли, ако има ще се науча да ги ползвам , но 99% от случаите ще се изправям и искам да е хубаво.
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html за тази четох доста положителни мнения .. Гледах и някакво клипче на белисима абсолют, на което много хубаво изправи
    п.с. държа да ЗАДЪРЖА косата ми изправена
    Имам тази на Ремингтън и е уникална.Ако ползваш и професионален термозащитен спрей ефекта ще е поразителен.При мен косата не ми мърда,когато се изправя с нея.Даже миналия ден я измих,изправих я,и излезнах,а вън валеше дъжд и ми се понамокри малко косата.Въобще не ми мръдна прическата,все едно не е валяло дъжд,а на мен по принцип от влажно време ми се разваля.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Имам тази на Ремингтън и е уникална.Ако ползваш и професионален термозащитен спрей ефекта ще е поразителен.При мен косата не ми мърда,когато се изправя с нея.Даже миналия ден я измих,изправих я,и излезнах,а вън валеше дъжд и ми се понамокри малко косата.Въобще не ми мръдна прическата,все едно не е валяло дъжд,а на мен по принцип от влажно време ми се разваля.
    ама твоята си е права
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми