- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма къде да правим секс ..
Първо-искам адекватни отговори,ако не можете да ми помогнете по-добре не пишете в темата .
С приятеля ми сме от доста време заедно и не сме правили секс (аз съм девствена) и проблема е,че нямаме терен ...
В тях винаги има някой,в нас също..живеем в малък град,където няма варианти за за интимни преживявания хахахаха
Сега сериозномоля ви дайте предложения
хотел...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Хотела е вариант,ако имат достатъчно средства за това.
На колко години сте?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Други варианти ?..
Аз съм на 16 той на 19
Други варианти - изгонете родителите на един от двама ви. Какво друго може да направите? Да молите някой приятел да ви освобождава квартирата си, за да се чукате? т'ва не е вариант.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Попитай някоя твоя приятелка дали може ако няма никой в тях..
Ако има кола също е вариант.... Ако няма взимаш ключовете на баща ти/майка ти от колата, казваш, че ще си говорите в колата, защото навън е много студено и вършите работата![]()
Арт хостели - виж в нета, евтино и ефективно.
Хостелите като цяло - пак нета, пак евтино
Апартаменти (стаи) под наем - о, изненада! - евтино и върши работа.
Някой приятел на ебач0 ти с кола/апартамент...
Паркове, тоалетни на молове/кафета/дискотеки, входове, тъмни улички и етц.
По принцип мъжът трябва да мисли и организира тези неща - помисли си добре дали твоят въобще е мъж.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ако има книжка може да вземе колата на техните или на някой приятел. Всеки друг вариант е обвързан с пари.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Все има момент, в който вашите ги няма.
бъдете изобретателни и креативни бе хора ;р тва за мене е непонятен проблем
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
според мен най-добрия вариант е хотел..
Ще сте по-спокойни от факта, че никой от ваще / техните може да влезне
Хотел ? Пикник , но сега е май твърде студено !? Във кола ? Идете на някакво парти и го направете там ? Във приятел/ка ?В някоя изоставена постройка ?![]()
бъдете креативни !
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Пф, първия път на момичето ще е, а вие и предлагате тоалетни на заведения, паркове, купони и куп глупости!
Тея вашите(твоите и неговите) родители не ходят ли на работа?!Едва ли са 24/7 всички вкъщи. Пък и неговите да са в тях може да им каже да не ви безпокоят. Някои от вашите нямат ли тавански стаи или добре обзаведени и чисти мазета?
Иначе има стай под наем, хотели, хостели, вили, хижи и т.н, но изискват финансови средства.
Хотел примерно, щом града ви е малък, значи и цените не са толкова високи. Ако някой/я приятел/ка ви освободи примерно квартира или техен апартамент, кола ако той има или някой му услужи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ама не мога да си представя как ще моля някого за колата му или за апартамента му - изключително жалко ми се струва.
вкъщи и това е. издебнете момента.
отделно помисли си толкова много ли го искаш? закъде си се разбързала?
така поставен въпроса - да го направите на всяка цена, звучи грозно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ Е, няма да молят някой непознат, а близък фр. А понякога не може вкъщи, аз също съм имала такива периоди, в които постоянно има някой в нас.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1 Направо ме разбиха тия мега креативните
Моля те кажи ми какво работят родителите ви, та да изуча и аз тая професия, да съм вечно отпуск. Айде стига бе. Все някога се освобождава, а ако не се - ми ще чакаш лЕтоска да идете на море заедно и до тогава без секс ще карате :д))
Последно редактирано от bitchwolf : 11-24-2012 на 15:00
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Само аз ли не разбирам какъв е проблема да го направите у тях или у вас дори и когато техните/ваще са си у вас/тях? Вие ще сте си в твоята/неговата стая, просто съобразявайте дицибелите и се заключете. А и това, че са родители, не ги прави вчерашни, или паднали от Марс, за да не се сетят, че на млади хора може да им се прииска нещо повече от целувки и прегръдки.