.

Виж резултатите на анкетата: Има ли расизъм в товорчеството на Ботев и Вазов?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

3 50,00%
  • Не

3 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на socareless
    В никакъв случай не може да става дума за разсизъм.По онова време тази дума въобще не е имала днешния смисъл.И това, което си мислите че е омраза към даден етнос, всъщност е омраза към факта, че този етнос ни е поробил и сме били под турско владичество в продължение на 5 века.Как мислите дали омразата се състои в различията в цвета на кожата или е нещо друго?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    В никакъв случай не може да става дума за разсизъм.По онова време тази дума въобще не е имала днешния смисъл.И това, което си мислите че е омраза към даден етнос, всъщност е омраза към факта, че този етнос ни е поробил и сме били под турско владичество в продължение на 5 века.Как мислите дали омразата се състои в различията в цвета на кожата или е нещо друго?
    и тогава е нямало омраза хората са се бунтували за съвсем други неща
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си