.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Направих си маска с тривитаминол,мед,кисело мляко.. ще преспя с нея,но още сега усещям как се разтича Не искам утре като стана да е ... Какво да си сложа,за да не се разтича?
    Мисля скоро да се разровя из някой магазин за преса, че моята спря да работи.. в смисъл, че я включвам и не се затопля, пък свети
    Последно редактирано от yoLo0 : 11-24-2012 на 21:50

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Направих си маска с тривитаминол,мед,кисело мляко.. ще преспя с нея,но още сега усещям как се разтича Не искам утре като стана да е ... Какво да си сложа,за да не се разтича?
    Мисля скоро да се разровя из някой магазин за преса, че моята спря да работи.. в смисъл, че я включвам и не се затопля, пък свети
    Малко късно, но да отговоря. За сгъстяване на маската аз слагам какао натурално, става идеална. Или пък може да сложиш хума.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Малко късно, но да отговоря. За сгъстяване на маската аз слагам какао натурално, става идеална. Или пък може да сложиш хума.
    Ъх,не се сетих за хумата .. нищо,другият път
    Вчера сложих шапка за баня,дебела шапка и увих с шал все пак не се разтече.
    Като излязох от банята се пръсках със спрея на ApHooge, сложих си Себорал Форте и кристали... малко много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си