.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: тревата

Hybrid View

Първо аз не съм пропаднал. Второ въобще не е яко. И трето просто исках да се напуша за да видя колко е яко и осъзнах, че направих голяма грешка, а и спирам с нея

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zazka98 Виж мнението
    Първо аз не съм пропаднал
    Все още не си...
    И трето просто исках да се напуша за да видя колко е яко
    Еми аз точно това казах. Всеки започва с това да види колко е яко. Също както с цигарите. И първата цигара никога не е яка. Чак после идва якото.
    осъзнах, че направих голяма грешка, а и спирам с нея
    Вярвай си.... И след няколко дена пак.

Оу, и просто да ти кажа. Тревата ще те отпусне рано или късно, винаги първото яко напушване те държи дълго. Но в крайна сметка никога вече няма да си същия. Така че свиквай с тая мисъл отсега.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Тревата ще те отпусне рано или късно, винаги първото яко напушване те държи дълго. Но в крайна сметка никога вече няма да си същия. Така че свиквай с тая мисъл отсега.
    Е, ти се унесе Никога нямало да е същия след като се е напушил веднъж Направо нямам коментар за подобна глупост.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Е, ти се унесе Никога нямало да е същия след като се е напушил веднъж Направо нямам коментар за подобна глупост.
    Абе просто го филмирах, спокойно. Иначе донякъде е така, променя те малко тревата. Поне при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Защо медитираш,думсталкър?
    Виж сега, ще ти го обясня така. По принцип света около нас е НЕОПРЕДЕЛЕН, а умът ни го определя и съставя отношение. В случая, обществото поднася наготово определенията за света - кое е добро и лошо, кое е истина и лъжа, кой как трябва да се държи, какво трябва да изпитва, как трябва да реагира. Тоест обществото един вид инсталира операционна система в индивида - една система от знаци, където всеки и всичко има своето предназначение. Тревата и психаделичните наркотици един вид премахват тази система, и аз поне докато съм напушен изследвам именно тези знакови и символични значения и предназначения на нещата. Това са все неща определени от обществото, с който членовете му функционират и взаимно обменят информация. Именно тези неща са ми интересни и тях изследвам. В напушено състояние най-добре, тогава се виждат всичките скрити връзки и символични значения, жестове, думи, реакции и т.н., който хората по принцип приемат за някаква истина. А тревата при мен поне е един хубав рестарт на компютъра - показва ми че всичкото това е условно и субективно. Една наложена отвън матрица от жестове, мотиви, и условни връзки. Изобщо всичко в човешкото поведение и мислене. Затова използвам марихуаната...за да изследвам, систематизирам и евентуално контролирам тези неща, а не за да се забавлявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си