- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виагра за пръв път ..
Здравейте на 19 години съм и след няколко неуспешни опити с приятелката ми съм решил да взема 50 mg виагра , знам че съм млад за този медикамент обаче друго решение не виждам , получавам си ерекцията обаче точно преди половият акт ми спада и немога после да го вдигна , явно е от притеснение , опитах се няколко пъти и няма ефект не искам да се излагам за пореден път , искам да знам за страничните действия на това хапче , и дали мога да се пристрастя към него ??
Аз досега за пристрастени към виагра на е съм чувал да има...то и не съм виждалВзимай смело, ще станеш полов атлет
Имам предвид дали ако взема Виагра после ще ми е нужна винаги за да вдигам самолета![]()
Имам хапче от 50 mg и се чудя дали да го разделя на 2 ?
На 19 години не ти става, и виграта няма да ти помогне.
Само смяна на пола е подходяща за теб.
Това че немога да запазя ерекция от притеснение не значи че съм обратен хах. Просто се интересувам за страничните действия на Виаграта ? , приятелката си ме много привлича.
Пич има чичо гугъл за тая работа не всички не могат да дигат самолета и взимат виагра :/ Провери или питай дядо си той може да знае![]()
Е, кво всеки път, в който не можеш да го вдигнеш ще взимаш хапче ли? Просто не се притеснявай, поиграйте си повече с мацката и се отпуснете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм много запозната с тези неща, обаче ми се струва ненужно. Просто не се впрягай толкова, пий едно малко(или голямо) за да се отпуснеш, но не повече, за да не се получи обратен ефект! И нека момичето ти "помага" с ръчички, а защо не и с уста.
Пробвай с малко алкохол да се поотпуснеш. По-добре не се учи на този начин.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
На 19 си.. не на 19 .. не мисля, че има смисъл от хапче... отпусни се и не мисли как може да не стане .. и всичко ще си мине по мен и малко.. Както ти казаха, пий едно малко, ама малко, щото прекалиш ли, шансът да го вдигнеш намалява
Взимай виагра на 19.. като станеш на 30 може се чуем пак.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не бъди слабак
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Недей се притеснява,ако трябва пийнете преди това и се успокой.Ако си я взел вече-добре,няма да умреш,обаче я избягвай,че ако от първите пъти тръгваш с хапчета,най-много подсъзнателно да си втълпиш,че ти трябват за всеки път и тогава наистина да не можеш да го вдигнеш.Иначе нищо ти няма,нормално е първите пъти да ти поспадне от притеснение.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Бе, чак да е нормално, НЕ Е ! Но все пак е срещано явление.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"