Много големи очаквания имаш за 14 годишни деца. Колко удохотворено може да им е пушенето? Като го правят за кеф, после ще дойде момент и да си оценят постъпките с акъла на по-зрели хора. Забавление и показност ще има на 14 годишна възраст, без значение под каква форма. Това си е част от израстването на много хора и стига да си направят правилните изводи, въобще не означава, че е лош път. В крайна сметка и нейния типаж, и алтернативния могат да излязат както умни, така и тъпи. Тревата да им е проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хей, аз на 14 се образовах, четях, наблюдавах . Не съм ходил по дискотеките да се напивам и да пуша трева. Удоволствието и забавлението бяха определящи за мен когато бях под 10 години.
Но иначе като цяло си прав, поне за повечето хора е така. И естествено не очаквам да пушат трева за да намерят смисъла на живота. Но ме дразни че я пушат само за да се направят на интересни. Ако беше нещо безобидно - примерно да носят олигофренски дрехи и да слушат умряла музика - ясно. Ама на тази възраст тревата те превръща в шибано зомби. Не е нещо напълно безобидно. Много от тези хора ще им се наложи да "израснат" чак когато преминат двайсетте, когато ще трябва да учат и работят. И тогава ще лапат дедовия, понеже няма да могат да свържат 2 изречения.