.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Тема: тревата

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Закачена си вече, всеки ден ще имаш абстиненция, цял живот ще се друсаш.
    сега ще вземе да се забърка и няма да може да излезе от филма после
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще ти мине бе, успокой топката. Вменяваш си глупости.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    не прочетох цялата тема и не знам в колко точно си я написала, защото при мен часа е нещо объркан,но по мои изчисления (които най-вероятно са грешни) са минали два часа от както си се изпалила, т.е. е съвсем в реда на нещата да те държи. Особено при първите пъти държи и по 5-6 часа (ест зависи и каква трева са ти дали, де..)
    ииии тва, че си 98 и пушиш трева не те прави пропаднала, въпроса е в това да се ограничаваш.
    щото и аз съм 98 и едно момиче от стария ми клас вече всеки ден е на по 10 масета, което ще рече, че тя 24/7 изобщо не е в реалността, но ако пушиш примерно 1 в седмицата или в месеца, не виждам какъв е проблема.
    Ти си хипер малоумна кифла! АМА ИНТЕРГАЛАКТИЧЕСКИ ТЪПА!
    1. Човека ти каза че е пушил ВЧЕРА! Ти за какви 2 часа говориш?
    2. Доколкото разбрах става на въпрос за МОМЧЕ, а не за момиче.
    3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.

еми демек легнала си да спиш няколко часа, след като си пушила, нали?
    значи пушехме в 16:00 събота. И в събота вечерта нищо ми нямаше, ама тази вечер съм много зле

Banned Повече от фен
    Закачена си вече, всеки ден ще имаш абстиненция, цял живот ще се друсаш.
    Тихо бе, аз първи почнах да го филмирам

Супер фен Аватара на cweeet
    АХАХААХАХАХАХАХААХАХАХААХ АХАХАХААХ,ебати филма!Искрен смях,мерси.
    Пич, сърцебиенето 3-4 часа след като си пукал не значи,че ти е от постата,ама си сладурко! Изстудяването на крайниците по време на сън и като цяло в това време мисля,че е често срещано, при мен се случва всяка нощ и през деня постоянно. Просто винаги са ми студени крайниците, а това, че полудяваш ти е супер тъпо набит филм на първото нагърмяване, а онази по-горе, дето ти набива филма, че си пропаднал не я слушай.
    Всеки има избора да прави каквото пожелае.
    Щом ти си решил, че не желаеш да се занимаваш, няма да се занимаваш и не позволявай на никой да повлияе на избора ти. Не си пропаднал,защото ти е било любопитно да пробваш поста, ако започнеш да употребяваш алкохол в превишени дози или марихуана в превишени дози,или други наркотици,тогава вече-да.
    Стегни се.
    А и бтв, само като рандом факт ще добавя, че тревата не предизвиква зависимост или желание за потребяване на по-тежки наркотици.
    Пък и бесидес, първото напукване никога не държи 5-6 часа, кви са тия глупости. Първото държи супер малко и слабо.
    И-З-Л-Е-З-Т-Е О-Т Ф-И-Л-М-А.

Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.
    значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
    така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
    аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
    и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-

едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д

Супер фен Аватара на cweeet
    я, той не бил мома.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Той е пристрастен наркоман, за всичко лъжат, тя правилно му обърна думите, той сам каза, че е друсан и не знае какво му е.
    Пушенето не води до нищо, дрогата развива възприятията, не е хубаво да се закачиш като пусналия темата, но той вече е заминал, малко време му остава, а за умрелите се говори само добро или нищо.

моля ви взех много да се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от zazka98 Виж мнението
    Накъде повече?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Още си жив, аз реших, че си ни напуснал.
    Забавно е да се пише с фейк профили, на някои им се получава, но на други не.

Не съм чувал някой да е умирал от трева????

Banned Повече от фен
    значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
    така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
    аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
    и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-

едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д
    Изобщо не ми се оправдавай. Не ми пука какво и къде си гледала. Сгрешила или не, пак си оставаш малоумна.
    И да, пука ми кой на 14 год. пуши трева, щото се отглежда едно поколение от малоумници, дето не може да свърже 2 изречения, но иначе тръгнало да пуши треви по пейките... И то поне да беше за някаква духовна цел, защото аз за това го използвам - медитация, а те тръгнали да се напушват понеже така било яко и всички го правели... Тъпи сте като селски мотики. И после ви гледам, оборотни наркоманчета, надули чалгата от телефоните, влачейки се по улиците, харчите паричките на мама и тати за зелено.... И то само за да се направите на интересни...

Не съм чувал някой да е умирал от трева????
    Как да не си чувал, всеки ден умират, толкова ли си друсан.
    Обади се на 112, кажи им, че умираш, може да успеят да те спасят.

Doom_Stalker ти май много се оправдаваш - за медитация, за не знам си кво - за кур!
    всеки пуши, щото му става яко,
    и ай само не ми се обяснявай, че точно ти си различен/на и при теб нещата стоят по друг начин
    или че ние сме "различни" /естествено заради поколението ни/ не пушим, щото ни е яко ами заради еди-си-кво.
    всички като сте по-големи и сте с ебахти вдигнатите акции спрямо нашия набор /най-вече/.

Banned Повече от фен
    Doom_Stalker ти май много се оправдаваш - за медитация, за не знам си кво - за кур!
    всеки пуши, щото му става яко,
    и ай само не ми се обяснявай, че точно ти си различен/на и при теб нещата стоят по друг начин
    или че ние сме "различни" /естествено заради поколението ни/ не пушим, щото ни е яко ами заради еди-си-кво.
    всички като сте по-големи и сте с ебахти вдигнатите акции спрямо нашия набор /най-вече/.
    Никога не съм пушил трева за да ми стане яко. Нито пък за да се правя на интересен. Бях се зарибил по психаделичната музика и затова исках да експериментирам. И никога не пуша трева в компания, а винаги сам. Така че аргумента ти е невалиден. Или иначе казано... тъпа си.

Никога не съм пушил трева за да ми стане яко. Нито пък за да се правя на интересен. Бях се зарибил по психаделичната музика и затова исках да експериментирам. И никога не пуша трева в компания, а винаги сам. Така че аргумента ти е невалиден. Или иначе казано... тъпа си.
    Никакъв смисъл няма да пушиш сам, лепило дишай някъде в планината, гъбите са далеч от усещанията, които ще получиш.

Banned Повече от фен
    Никакъв смисъл няма да пушиш сам, лепило дишай някъде в планината, гъбите са далеч от усещанията, които ще получиш.
    Мерси за съвета.

или иначе казано - начукай си го, щото 120% някои неща си ги вадиш от гъза

аре лека ви нощ и тука, че ми писна да се занимавам с хора, които си мислят, че знаят всичко само защото са по-големи

аре лека ви нощ и тука, че ми писна да се занимавам с хора, които си мислят, че знаят всичко само защото са по-големи
    Ще те помоля да не слагаш всички под един знаменател, сърдиш се, че го правят за вашето поколение, ти повтаряш същата грешка.

Много големи очаквания имаш за 14 годишни деца. Колко удохотворено може да им е пушенето? Като го правят за кеф, после ще дойде момент и да си оценят постъпките с акъла на по-зрели хора. Забавление и показност ще има на 14 годишна възраст, без значение под каква форма. Това си е част от израстването на много хора и стига да си направят правилните изводи, въобще не означава, че е лош път. В крайна сметка и нейния типаж, и алтернативния могат да излязат както умни, така и тъпи. Тревата да им е проблем.

Banned Повече от фен

Нищо не си измислям. В живота има и друго освен забавлението и кефа. Но ти се чувстваш жива само чрез положителни емоции, затова и постоянно ги търсиш. И това е достатъчен аргумент за съществуването ти. А ти си просто едно болно дете, плод на консуматорското общество.... общество от хора вечно търсещи облаги, положителни чувства, задоволяване на някакви нужди, да получат някакво удовлетворение....Все едно целият им живот е определен от това да се "изкефят". Колко жалко и анималистично.

Упс, малко се отплеснах.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-25-2012 на 22:31

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Много големи очаквания имаш за 14 годишни деца. Колко удохотворено може да им е пушенето? Като го правят за кеф, после ще дойде момент и да си оценят постъпките с акъла на по-зрели хора. Забавление и показност ще има на 14 годишна възраст, без значение под каква форма. Това си е част от израстването на много хора и стига да си направят правилните изводи, въобще не означава, че е лош път. В крайна сметка и нейния типаж, и алтернативния могат да излязат както умни, така и тъпи. Тревата да им е проблем.
    Хей, аз на 14 се образовах, четях, наблюдавах . Не съм ходил по дискотеките да се напивам и да пуша трева. Удоволствието и забавлението бяха определящи за мен когато бях под 10 години.
    Но иначе като цяло си прав, поне за повечето хора е така. И естествено не очаквам да пушат трева за да намерят смисъла на живота. Но ме дразни че я пушат само за да се направят на интересни. Ако беше нещо безобидно - примерно да носят олигофренски дрехи и да слушат умряла музика - ясно. Ама на тази възраст тревата те превръща в шибано зомби. Не е нещо напълно безобидно. Много от тези хора ще им се наложи да "израснат" чак когато преминат двайсетте, когато ще трябва да учат и работят. И тогава ще лапат дедовия, понеже няма да могат да свържат 2 изречения.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Тревата ще те отпусне рано или късно, винаги първото яко напушване те държи дълго. Но в крайна сметка никога вече няма да си същия. Така че свиквай с тая мисъл отсега.
    Е, ти се унесе Никога нямало да е същия след като се е напушил веднъж Направо нямам коментар за подобна глупост.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си