Ще ти мине бе, успокой топката. Вменяваш си глупости.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти си хипер малоумна кифла! АМА ИНТЕРГАЛАКТИЧЕСКИ ТЪПА!
1. Човека ти каза че е пушил ВЧЕРА! Ти за какви 2 часа говориш?
2. Доколкото разбрах става на въпрос за МОМЧЕ, а не за момиче.
3. Да си набор 98 и да пушиш трева не е добре, нито за организма, нито за психиката. Доказано е че пушенето в такава възраст води до спад в Коефициента на интелигентност поне с 10 точки, което не е малко.
АХАХААХАХАХАХАХААХАХАХААХ АХАХАХААХ,ебати филма!Искрен смях,мерси.
Пич, сърцебиенето 3-4 часа след като си пукал не значи,че ти е от постата,ама си сладурко! Изстудяването на крайниците по време на сън и като цяло в това време мисля,че е често срещано, при мен се случва всяка нощ и през деня постоянно. Просто винаги са ми студени крайниците, а това, че полудяваш ти е супер тъпо набит филм на първото нагърмяване, а онази по-горе, дето ти набива филма, че си пропаднал не я слушай.
Всеки има избора да прави каквото пожелае.
Щом ти си решил, че не желаеш да се занимаваш, няма да се занимаваш и не позволявай на никой да повлияе на избора ти. Не си пропаднал,защото ти е било любопитно да пробваш поста, ако започнеш да употребяваш алкохол в превишени дози или марихуана в превишени дози,или други наркотици,тогава вече-да.
Стегни се.
А и бтв, само като рандом факт ще добавя, че тревата не предизвиква зависимост или желание за потребяване на по-тежки наркотици.
Пък и бесидес, първото напукване никога не държи 5-6 часа, кви са тия глупости. Първото държи супер малко и слабо.
И-З-Л-Е-З-Т-Е О-Т Ф-И-Л-М-А.
значи споменах, че часа във форума ми е объркан явно и датата. сега видях, че пише кога човека е писал, обаче като видях датата на поста не съм забелязала това "вчера".
така, зазка ми звучи женско и след като е мъжко автора защо нищо не ми каза?
аре само да не ме обиждаш, кво ше кажеш? щото май малоумния/малоумната си ти ?!
и кво ти пука кой е на 14 и пуши трева? ебахти хората, честно -.-
едит: и след като в събота си пушил/а никъв шанс да те държи още :Д сигурно си въобразяваш.. или ддз :Д
http://ask.fm/iwwkaa
Той е пристрастен наркоман, за всичко лъжат, тя правилно му обърна думите, той сам каза, че е друсан и не знае какво му е.
Пушенето не води до нищо, дрогата развива възприятията, не е хубаво да се закачиш като пусналия темата, но той вече е заминал, малко време му остава, а за умрелите се говори само добро или нищо.
моля ви взех много да се притеснявам
Не съм чувал някой да е умирал от трева????
Изобщо не ми се оправдавай. Не ми пука какво и къде си гледала. Сгрешила или не, пак си оставаш малоумна.
И да, пука ми кой на 14 год. пуши трева, щото се отглежда едно поколение от малоумници, дето не може да свърже 2 изречения, но иначе тръгнало да пуши треви по пейките... И то поне да беше за някаква духовна цел, защото аз за това го използвам - медитация, а те тръгнали да се напушват понеже така било яко и всички го правели... Тъпи сте като селски мотики. И после ви гледам, оборотни наркоманчета, надули чалгата от телефоните, влачейки се по улиците, харчите паричките на мама и тати за зелено.... И то само за да се направите на интересни...
Doom_Stalker ти май много се оправдаваш - за медитация, за не знам си кво - за кур!
всеки пуши, щото му става яко,
и ай само не ми се обяснявай, че точно ти си различен/на и при теб нещата стоят по друг начин
или че ние сме "различни" /естествено заради поколението ни/ не пушим, щото ни е яко ами заради еди-си-кво.
всички като сте по-големи и сте с ебахти вдигнатите акции спрямо нашия набор /най-вече/.
Никога не съм пушил трева за да ми стане яко. Нито пък за да се правя на интересен. Бях се зарибил по психаделичната музика и затова исках да експериментирам. И никога не пуша трева в компания, а винаги сам. Така че аргумента ти е невалиден. Или иначе казано... тъпа си.
или иначе казано - начукай си го, щото 120% някои неща си ги вадиш от гъза
аре лека ви нощ и тука, че ми писна да се занимавам с хора, които си мислят, че знаят всичко само защото са по-големи
Много големи очаквания имаш за 14 годишни деца. Колко удохотворено може да им е пушенето? Като го правят за кеф, после ще дойде момент и да си оценят постъпките с акъла на по-зрели хора. Забавление и показност ще има на 14 годишна възраст, без значение под каква форма. Това си е част от израстването на много хора и стига да си направят правилните изводи, въобще не означава, че е лош път. В крайна сметка и нейния типаж, и алтернативния могат да излязат както умни, така и тъпи. Тревата да им е проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нищо не си измислям. В живота има и друго освен забавлението и кефа. Но ти се чувстваш жива само чрез положителни емоции, затова и постоянно ги търсиш. И това е достатъчен аргумент за съществуването ти. А ти си просто едно болно дете, плод на консуматорското общество.... общество от хора вечно търсещи облаги, положителни чувства, задоволяване на някакви нужди, да получат някакво удовлетворение....Все едно целият им живот е определен от това да се "изкефят". Колко жалко и анималистично.
Упс, малко се отплеснах.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-25-2012 на 22:31
Хей, аз на 14 се образовах, четях, наблюдавах . Не съм ходил по дискотеките да се напивам и да пуша трева. Удоволствието и забавлението бяха определящи за мен когато бях под 10 години.
Но иначе като цяло си прав, поне за повечето хора е така. И естествено не очаквам да пушат трева за да намерят смисъла на живота. Но ме дразни че я пушат само за да се направят на интересни. Ако беше нещо безобидно - примерно да носят олигофренски дрехи и да слушат умряла музика - ясно. Ама на тази възраст тревата те превръща в шибано зомби. Не е нещо напълно безобидно. Много от тези хора ще им се наложи да "израснат" чак когато преминат двайсетте, когато ще трябва да учат и работят. И тогава ще лапат дедовия, понеже няма да могат да свържат 2 изречения.