- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какво милисите за заплатите в България?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не че нещо, ама аз съм чувала само България да наричат така.
Тъжно, но факт.
По темата: всеки както си го направи. В България, Англия, Германия, Франция или САЩ - няма значение. Ако си свестен и работлив, ще изкарваш добри пари.
Така разсъждавам сега, надявам се животът да не ми промени възгледите.
И аз като бях по- малка си мислех, че знам много добре английски. Сега не съм сигурна дали мога да водя и най- обикновен разговор. Случи ми се да ме питат къде е пералното помещение (на английски), а аз най- спокойно обяснявам и обяснявам (на немски), без да осъзная, че момчета не ме разбира.
Колкото и да работя с материали на английски (разбирайте 70% от литературата, която ползвам), съм отвикнала да говоря. Което е кофти, но е нормално. Когато не упражняваш езика, го забравяш. Факт.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Абе мен ако питаш тук е по-голяма мангалия от там.Както казаха,нито някой те кара да ходиш там,а и те живеят по-добре от нас..Ако имаш онези турските канали,обърни на тях и виж за каква така казана "мангалия" става въпрос,ама ти сигурно и това няма да направиш,щото са "мангалия",а..Някой народи викат същото за нашата държава,ти даваш ли си сметка за това?И в някой държави също е зле,там защо ходят,а?
Друг въпрос е ,че нашата икономика-за България става въпрос ,не е стабилна..Оня ден даваха по новините ,че вече бюджета е на минус.Перат се пари и то яко.
-Не ме разбирайте по грешно,никоя държава не защитавам,казвам свое мнение.