- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите вие?!
Здравейте, направо по темата
Снощи, правим обичайния завършек на седмицата с приятелката
когато брат ми, ми звънна по телефона точно в най-важният момент,спряхме вдигнах телефона говорих с него на бързо и го разкарах за да си продължим, но си е гадно секна ме точно на кулминацията на момента.
Това най-много го мразя и по принцип изключваме телефоните, но уви снощи забравихме.
После си говорихме на тая тема с моето човече, и ми стана интересно вие какво правите в такава ситуация?
1во. - Оставяте телефона да си звани, и продължавате с секса?
2ро. - Вдигате телефона си, но продължавате да правите секс?
3то. - Вдигате телефона си, и спирате да правите секс, оставяйки половинката ви за неопределен период от време?
4то. - Вдигате телефона си и обяснявате с подробности какво точно правите в момента, продължавате с секса естествено (има го и тоя случай ;д).
5то. - Оставяте телефона да звъни, но ви се е скапало настроението, защото сте били прекъснати.
6то. - Вдигате телефона и почвате да хулите, изходящият до осмо коляно, и по този начин убивате желанието на половинката ви за секс, слушайки ви да изброявате за всички родни на въпросният в продължение на 15 минути.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-26-2012 на 10:48
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.