Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
Не искам да нападам никого, аз просто търся истината. А мастурбирането е тема табу в християнството. Затова ми е интересно... как вие, божийте хора проявявате сексуалните си влечения. Защото няма как да ги отречеш. Е... та как избивате сексуалната си енергия? Имайте предвид че аз съм последният човек който ще ви съди за това нещо. На мен просто ми е интересно.

А срамът от това да признаете истината тук, показва че ви е срам да я признаете и пред самите себе си, дори пред Бога ако щете.

много пъти сме казвали че сексът е просто една от консумациите, които истинският Господ Бог създал като част от живота на потребителите, които в Библията са наричани "човеци", понеже именно това и е значението на тази библейска дума("човек": потребител), но все пак сексът е направен да бъде между мъж и жена, които се харесват и обичат взаимно без някой от тях да причинява зло на другия, защото (дори когато е сексуална) любовта се състои именно в доброто отношение към ближния, понеже за никого не би било приятно или безвредно ако някой му прави/причинява онова, което за него е неприятно или вредно - това е накратко