.
Отговор в тема
Страница 76 от 87 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2160
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Аз пък един път да те похваля и ти ми се нахвърляш.... Неблагодарник!
    а вернооооо, не го видях, кво от тва, да не мислиш, че ще ме купиш като ми се мазниш........... аз съм твърдо копеле, хаха.
    Последно редактирано от defender : 11-24-2012 на 19:14

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а вернооооо, не го видях, кво от тва да не мислиш, че ще ме купиш като ми се мазниш........... аз съм твърдо копеле, хаха.
    Пхах, притрябвало ми е да те купувам и да ти се мазня. Изобщо не ме интересуваш.

Мега фен
    мазньооооооооооо, хванат си, намажи сега една филия.

Banned Повече от фен
    Хммм абе май прибързах като си взех думите обратно. Добре, компромисен вариант - ти си достоен съперник по тъпотия на npp.

Мега фен
    хихи, ............ всички знаем за изменчивата ти душица.

Мега фен
    ^ That post gave me cancer....

Как е възможно да си толкова малоумен? Взимам си обратно думите за дефендър, той си е направо Айнщайн пред теб.
    кой ли ще е следващия "малоумен", който ще ти казва истината?!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    хихи, ............ всички знаем за изменчивата ти душица.
    Хайде,хайде,знам аз как мастурбираш по християнски всеки ден чикиджийо мръсен

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Хайде,хайде,знам аз как мастурбираш по християнски всеки ден чикиджийо мръсен

Хаха, дефендърчо, казаха ли ти го....

Мега фен
    дори и да го е правил, на вас какво ви е?!, колко по-лошо е да се върши духовно/религиозно беззаконие, което дори и вие малко или много вършихте досега, например най-малкото като идвахте да говорите за астрални проекции и за животински религии, защото всеки грях е вън от тялото освен духовното/религиозното беззаконие, което и е същинското блудодеяние в Библията, защото именно духовното е в основата на всяко нещо от вселената

"Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло." 1 Коринтяни 6: 18
    Последно редактирано от npp : 11-26-2012 на 09:29

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и да го е правил, на вас какво ви е?!, колко по-лошо е да се върши духовно/религиозно беззаконие, което дори и вие малко или много вършихте досега, например най-малкото като идвахте да говорите за астрални проекции и за животински религии, защото всеки грях е вън от тялото освен духовното/религиозното беззаконие, което и е същинското блудодеяние в Библията, защото именно духовното е в основата на всяко нещо от вселената

"Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло." 1 Коринтяни 6: 18
    Хмм, щом го защитаваш ми се струва, че и ти "лъскаш бастуна" Доста гадно нали, припомня ти че си животно - с животински нужди?

ПП: Сигурно лъскаш на иконата на света дева Мария

Мега фен
    Хмм, щом го защитаваш ми се струва, че и ти "лъскаш бастуна" Доста гадно нали, припомня ти че си животно - с животински нужди?

щом си сатанист, на нас ни се струва, че лъскаш бастуна на Магьосника.
    Било му се струвало, баси логиката...................в началото поне беше на по-високо ниво.

ПП: eeeeeй, майтап бе, просто те провокирах и ти се връзваш - това е пак в твоя сатанистки малоумен стил.......... това е пак майтап.
    Последно редактирано от defender : 11-26-2012 на 11:08

Глупашко изказване с цел да заблуди противника,а дефендре?ТИ наистина си малоумен Защитнико,точно той те провокира,а ти му се върза,голям идиот си,поне си го признай.А на Магьосника има кой да му лъска бастуна,тя за тва сестра ти ходи "по дискотеките" през нощта.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    .А на Магьосника има кой да му лъска бастуна,тя за тва сестра ти ходи "по дискотеките" през нощта.
    с това свое изказване Магьосника отново се издаде, че стои на сухо, защото дефендърчо си няма сестра............... просто не разбираш как се издаваш.
    а и да имах сестра тя изобщо нямаше да се занимава с тебе, срамежлив астралчо от 4-тото измерение..
    Последно редактирано от defender : 11-26-2012 на 12:14

Banned Повече от фен

ПП: eeeeeй, майтап бе, просто те провокирах и ти се връзваш - това е пак в твоя сатанистки малоумен стил.......... това е пак майтап.
    Хаха, и къде си ме провокирал? Знам че всичко е на майтап, да не мислиш че сериозно ти се връзвам. Обаче покрай майтапите май има и частица истина. Всеки път като те засегнем на тази тема с мастурбирането и винаги или изместваш темата или просто спираш да пишеш. Хайде сега признай си, няма нищо лошо. Какво ти пречи да споделиш с нас? Ето аз си признавам - старши мастурбатор съм. Нищо нередно не виждам.

ПП: Да видим сега какво ще измислиш... Ще се измъкнеш ли или просто ще спреш да пишеш....

И ме провокираш? Колко християнско от твоя страна....

Мега фен
    цялата история беше, че ти веднъж ме пита дали мастурбирам, и аз не съм ти отговорил нищо, не съм казвал, че съм мастурбатор, нито че не съм, нито пък съм се оправдавал................... просто ти сам си говориш за това по дефолт и се опитваш да ми вкарваш думи които не съм казвал и аз не мога да разбера защо ....................
    сам ми слагаш някакви думи в устата, после сам си отговаряш и ме обвиняваш за думите, които ти си казал уж от мое име................... и после очакваш аз да ти коментирам бълвоча.

Banned Повече от фен
    цялата история беше, че ти веднъж ме пита дали мастурбирам, и аз не съм ти отговорил нищо, не съм казвал, че съм мастурбатор, нито че не съм, нито пък съм се оправдавал................... просто ти сам си говориш за това по дефолт и се опитваш да ми вкарваш думи които не съм казвал и аз не мога да разбера защо ....................
    сам ми слагаш някакви думи в устата, после сам си отговаряш и ме обвиняваш за думите, които ти си казал уж от мое име................... и после очакваш аз да ти коментирам бълвоча.
    Ииии, ето го голямото измъкване.... Сериозно, по-добре да си беше замълчал (отново). А факта че неведнъж си замълча означава че криеш нещо, от нещо те е срам. И аз затова те чопля. А ти сега ми излизаш с оправданието, че не си ми отговорил понеже аз съм отговорил вместо теб и някакви такива глупости. Аре просто си признай и няма да те заяждам повече.

с това свое изказване Магьосника отново се издаде, че стои на сухо, защото дефендърчо си няма сестра............... просто не разбираш как се издаваш.
    а и да имах сестра тя изобщо нямаше да се занимава с тебе, срамежлив астралчо от 4-тото измерение..
    Просто не съм разбирал как се издавам.Бахти наивния малоумник честно./

Мега фен
    А факта че неведнъж си замълча означава че криеш нещо, от нещо те е срам. И аз затова те чопля.
    това, че съм замълчал може да означава много неща,................сега ако искаш може да ходиш да си почоплиш носа..

Banned Повече от фен
    това, че съм замълчал може да означава много неща,................сега ако искаш може да ходиш да си почоплиш носа..
    Ааа, как се опитваш да се измъкнеш.... Няма да се получи. Просто си признай и толкова. Или поне кажи - защо си замълча? Ти постоянно ръсиш глупости и човек не може да ти затвори устата, но тук изведнъж реши да си замълчиш.... Хмммм, защо ли...

Мега фен

да речем че присто ни е омръзнало да търпим (това) как редовно нападате някой човек
    Последно редактирано от npp : 11-26-2012 на 15:07

Banned Повече от фен
    да речем че присто ни е омръзнало да търпим (това) как редовно нападате някой човек
    Не искам да нападам никого, аз просто търся истината. А мастурбирането е тема табу в християнството. Затова ми е интересно... как вие, божийте хора проявявате сексуалните си влечения. Защото няма как да ги отречеш. Е... та как избивате сексуалната си енергия? Имайте предвид че аз съм последният човек който ще ви съди за това нещо. На мен просто ми е интересно.

А срамът от това да признаете истината тук, показва че ви е срам да я признаете и пред самите себе си, дори пред Бога ако щете.

Мега фен
    Не искам да нападам никого, аз просто търся истината. А мастурбирането е тема табу в християнството. Затова ми е интересно... как вие, божийте хора проявявате сексуалните си влечения. Защото няма как да ги отречеш. Е... та как избивате сексуалната си енергия? Имайте предвид че аз съм последният човек който ще ви съди за това нещо. На мен просто ми е интересно.

А срамът от това да признаете истината тук, показва че ви е срам да я признаете и пред самите себе си, дори пред Бога ако щете.

много пъти сме казвали че сексът е просто една от консумациите, които истинският Господ Бог създал като част от живота на потребителите, които в Библията са наричани "човеци", понеже именно това и е значението на тази библейска дума("човек": потребител), но все пак сексът е направен да бъде между мъж и жена, които се харесват и обичат взаимно без някой от тях да причинява зло на другия, защото (дори когато е сексуална) любовта се състои именно в доброто отношение към ближния, понеже за никого не би било приятно или безвредно ако някой му прави/причинява онова, което за него е неприятно или вредно - това е накратко

Banned Повече от фен
    много пъти сме казвали че сексът е просто една от консумациите, които истинският Господ Бог създал като част от живота на потребителите, които в Библията са наричани "човеци", понеже именно това и е значението на тази библейска дума("човек": потребител), но все пак сексът е направен да бъде между мъж и жена, които се харесват и обичат взаимно без някой от тях да причинява зло на другия, защото (дори когато е сексуална) любовта се състои именно в доброто отношение към ближния, понеже за никого не би било приятно или безвредно ако някой му прави/причинява онова, което за него е неприятно или вредно - това е накратко
    Това добре, ами когато няма жена? Питам конкретно... Изобщо нпп какво е мнението ти за мастурбацията? И практикуваш ли я?

ПП: Винаги съм мислел да те питам - какво значи нпп? Има ли някакво значение, съкратено от нещо ли е или е просто произволно име?
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-26-2012 на 21:34

Banned Повече от фен
    Гробно мълчание...Отново. На тази тема винаги християните са по-ниски от тревата. А претенциите за откритост и праведност иначе са толкова големи... Само им дай някаква тема и почват веднага да заклеймяват и да проклинат - кой, какво и как трябвало да прави. А тук си мълчат... типично.

Мега фен
    каквото и да прави човек, най-важно е да не се причинява зло на другиго, а източникът на всички злини е именно духовното/религиозното беззаконие, и това е следването/практикуването на такива неща като: сатанизъм, уичкрафт, окултизъм, магьосничество, йога, езотерика, медитация, ведантизъм, хиндуизъм, сикхизъм, будизъм, ислям, юдаизъм, йеховизъм, врачуване, астрология, и т.н., точно това е човешката(666) религия/духовност, която осквернява човека, и за която е писано:

"И като повика народа, рече им: Слушайте и разбирайте! Това, което влиза в устата, не осквернява(т.е. естествените консумации не оскверняват) човека; но това, което излиза от устата(т.е. но духовното/религиозното беззаконие, което разни хора вършат), то осквернява човека. Тогава се приближиха учениците и Му рекоха: Знаеш ли, че фарисеите(т.е. знаеш ли, че духовниците/духовните служители на човешката религия/духовност) се съблазниха като чуха тая дума(т.е. възнегодуваха като чуха това, което каза току що)? А Той в отговор рече: Всяко растение, което Моят небесен Отец не е насадил, ще се изкорени. Оставете ги; те са слепи водачи; а слепец слепеца ако води, и двамата ще паднат в ямата. Петър в отговор Му рече: Обясни ни тая притча. А Той каза: И вие ли сте още без разумение. Не разбирате ли, че всичко що влиза в устата(т.е. че всяка естествена консумация), минава в корема(т.е. е предназначена за тялото на човека), и се изхвърля в захода(сиреч, защото не осквернява човека)? А онова, което излиза из устата(т.е. из негативната област на човешкия ум), произхожда от сърцето(т.е. призхожда от човешката(666) вяра/духовност/религия), и то(т.е. понеже именно системата на духовното/религиозното беззаконие) осквернява човека. Защото от сърцето произхождат(т.е. защото неправедната вяра/духовност/религия е източникът на всички) зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули. Тия са нещата, които оскверняват(т.е. които вредят на) човека; а да яде с немити ръце(т.е. а да извършва естествени физически консумации), това не го осквернява." Матей 15: 10-20,

"езикът(т.е. човешката вяра) е малка част от тялото, но много се хвали(т.е. но много се превъзнася). Ето, съвсем малко огън, колко много вещество запалва! И езикът(т.е. така и човешката(666) вяра), тоя цял свят от нечестие(т.е. този цял свят от духовно/религиозно беззаконие), е огън(т.е. е пагубна за човеците сила). Между нашите телесни части езикът е, който(т.е. човешката(666) вяра е която) заразява(т.е. осквернява) цялото тяло и запалва колелото на живота(т.е. и влошава живота), ни, а сам той се запалва от пъкъла(т.е. а самата тя се захранва от "тъмнината"). Защото всякакъв вид зверове, птици, гадини и морски животни се укротяват и укротени са били от човечеството; но езика(т.е. но човешката вяра) никой човек не може да укроти; буйно зло е, пълен(т.е. пълна) е със смъртоносна отрова(или: зараза). С него благославяме Господа и Отца, и с него кълнем човеците създадени по Божие подобие(т.е. създадени от Неговата Воля)! От същите уста(т.е. от човешката вяра) излизат благословение и проклетия! Братя мои, не трябва това така да бъде. Изворът пуща ли от същото отверстие сладка и горчива вода? Възможно ли е, братя мои смоковницата(сиреч, сатанизма/окултизма) да роди маслини(сиреч, да върши делата на Божията Правда), или лозата(сиреч, или правилната вяра/Св. Дух) смокини(сиреч, да върши делата на духовното/религиозното беззаконие)? Така също не може солена вода да дава сладка. Кой от вас е мъдър и разумен(т.е. който от вас е духовен и вярващ)? Нека показва своите дела чрез добрия си живот, с кротостта на мъдростта(т.е. следвайки единствено добрата страна на вярата, която е правилната). Но ако в сърцето си(т.е. но ако в вярата си) имате горчива завист и крамолничество(т.е. и враждебност), не се хвалете и не лъжете против истината. Това не е мъдрост(т.е. това не е вяра), която слиза от горе(т.е. която идва от истинският Господ Бог), но е земна(т.е. но е човешка), животинска(т.е. "зверова(666)"), бесовска(т.е. сатанинска); защото, гдето(т.е. защото там където в вярата) има завист и крамолничество(т.е. и негативно/неправедно отношение към човека(-ците)), там има бъркотия и всякакво лошо нещо. Но мъдростта, която е отгоре(т.е. но вярата, която слиза от истинският Господ Бог), е преди всичко чиста(сиреч, без неправда), после миролюбива, кротка, умолима(сиреч, търсеща не своята си полза, но ползата на човеците в истинският Господ Бог), пълна с милост и добри плодове, примирителна(т.е. търпелива), нелицемерна(т.е. неосъдителна). А плодът на правдата се сее с мир от миротворците." Яков 3: 5-18

и така, ако някой въпреки усилията все пак не успее се въздържи от сексуално самозадоволяване или от доброволен обратно сексуален контакт, последователите на истинският Господ Бог винаги прощават, и никога не съдят - понеже по принцип е редно да не се съди и да се прощава, обаче все пак те никога не препоръчват да се прави секс, особено когато става въпрос за брутален, обратносексуален, перверзен, и пр. - това е най-важното от Божието Слово накратко
    Последно редактирано от npp : 11-27-2012 на 13:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си