- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
мазньооооооооооо, хванат си, намажи сега една филия.
Хммм абе май прибързах като си взех думите обратно. Добре, компромисен вариант - ти си достоен съперник по тъпотия на npp.
хихи, ............ всички знаем за изменчивата ти душица.
дори и да го е правил, на вас какво ви е?!, колко по-лошо е да се върши духовно/религиозно беззаконие, което дори и вие малко или много вършихте досега, например най-малкото като идвахте да говорите за астрални проекции и за животински религии, защото всеки грях е вън от тялото освен духовното/религиозното беззаконие, което и е същинското блудодеяние в Библията, защото именно духовното е в основата на всяко нещо от вселената
"Бягайте от блудодеянието. Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува, съгрешава против своето си тяло." 1 Коринтяни 6: 18
Последно редактирано от npp : 11-26-2012 на 09:29
щом си сатанист, на нас ни се струва, че лъскаш бастуна на Магьосника.
Било му се струвало, баси логиката...................в началото поне беше на по-високо ниво.
ПП:![]()
![]()
eeeeeй, майтап бе, просто те провокирах и ти се връзваш - това е пак в твоя сатанистки малоумен стил.......... това е пак майтап.
Последно редактирано от defender : 11-26-2012 на 11:08
Глупашко изказване с цел да заблуди противника,а дефендре?ТИ наистина си малоумен Защитнико,точно той те провокира,а ти му се върза,голям идиот си,поне си го признай.А на Магьосника има кой да му лъска бастуна,тя за тва сестра ти ходи "по дискотеките" през нощта.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Последно редактирано от defender : 11-26-2012 на 12:14
Хаха, и къде си ме провокирал? Знам че всичко е на майтап, да не мислиш че сериозно ти се връзвам. Обаче покрай майтапите май има и частица истина. Всеки път като те засегнем на тази тема с мастурбирането и винаги или изместваш темата или просто спираш да пишеш. Хайде сега признай си, няма нищо лошо. Какво ти пречи да споделиш с нас? Ето аз си признавам - старши мастурбатор съм. Нищо нередно не виждам.
ПП: Да видим сега какво ще измислиш... Ще се измъкнеш ли или просто ще спреш да пишеш....
И ме провокираш? Колко християнско от твоя страна....
цялата история беше, че ти веднъж ме пита дали мастурбирам, и аз не съм ти отговорил нищо, не съм казвал, че съм мастурбатор, нито че не съм, нито пък съм се оправдавал................... просто ти сам си говориш за това по дефолт и се опитваш да ми вкарваш думи които не съм казвал и аз не мога да разбера защо ....................
сам ми слагаш някакви думи в устата, после сам си отговаряш и ме обвиняваш за думите, които ти си казал уж от мое име................... и после очакваш аз да ти коментирам бълвоча.
Ииии, ето го голямото измъкване.... Сериозно, по-добре да си беше замълчал (отново). А факта че неведнъж си замълча означава че криеш нещо, от нещо те е срам. И аз затова те чопля. А ти сега ми излизаш с оправданието, че не си ми отговорил понеже аз съм отговорил вместо теб и някакви такива глупости. Аре просто си признай и няма да те заяждам повече.
Не искам да нападам никого, аз просто търся истината. А мастурбирането е тема табу в християнството. Затова ми е интересно... как вие, божийте хора проявявате сексуалните си влечения. Защото няма как да ги отречеш. Е... та как избивате сексуалната си енергия? Имайте предвид че аз съм последният човек който ще ви съди за това нещо. На мен просто ми е интересно.
А срамът от това да признаете истината тук, показва че ви е срам да я признаете и пред самите себе си, дори пред Бога ако щете.
много пъти сме казвали че сексът е просто една от консумациите, които истинският Господ Бог създал като част от живота на потребителите, които в Библията са наричани "човеци", понеже именно това и е значението на тази библейска дума("човек": потребител), но все пак сексът е направен да бъде между мъж и жена, които се харесват и обичат взаимно без някой от тях да причинява зло на другия, защото (дори когато е сексуална) любовта се състои именно в доброто отношение към ближния, понеже за никого не би било приятно или безвредно ако някой му прави/причинява онова, което за него е неприятно или вредно - това е накратко
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-26-2012 на 21:34
Гробно мълчание...Отново. На тази тема винаги християните са по-ниски от тревата. А претенциите за откритост и праведност иначе са толкова големи... Само им дай някаква тема и почват веднага да заклеймяват и да проклинат - кой, какво и как трябвало да прави. А тук си мълчат... типично.
каквото и да прави човек, най-важно е да не се причинява зло на другиго, а източникът на всички злини е именно духовното/религиозното беззаконие, и това е следването/практикуването на такива неща като: сатанизъм, уичкрафт, окултизъм, магьосничество, йога, езотерика, медитация, ведантизъм, хиндуизъм, сикхизъм, будизъм, ислям, юдаизъм, йеховизъм, врачуване, астрология, и т.н., точно това е човешката(666) религия/духовност, която осквернява човека, и за която е писано:
"И като повика народа, рече им: Слушайте и разбирайте! Това, което влиза в устата, не осквернява(т.е. естествените консумации не оскверняват) човека; но това, което излиза от устата(т.е. но духовното/религиозното беззаконие, което разни хора вършат), то осквернява човека. Тогава се приближиха учениците и Му рекоха: Знаеш ли, че фарисеите(т.е. знаеш ли, че духовниците/духовните служители на човешката религия/духовност) се съблазниха като чуха тая дума(т.е. възнегодуваха като чуха това, което каза току що)? А Той в отговор рече: Всяко растение, което Моят небесен Отец не е насадил, ще се изкорени. Оставете ги; те са слепи водачи; а слепец слепеца ако води, и двамата ще паднат в ямата. Петър в отговор Му рече: Обясни ни тая притча. А Той каза: И вие ли сте още без разумение. Не разбирате ли, че всичко що влиза в устата(т.е. че всяка естествена консумация), минава в корема(т.е. е предназначена за тялото на човека), и се изхвърля в захода(сиреч, защото не осквернява човека)? А онова, което излиза из устата(т.е. из негативната област на човешкия ум), произхожда от сърцето(т.е. призхожда от човешката(666) вяра/духовност/религия), и то(т.е. понеже именно системата на духовното/религиозното беззаконие) осквернява човека. Защото от сърцето произхождат(т.е. защото неправедната вяра/духовност/религия е източникът на всички) зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули. Тия са нещата, които оскверняват(т.е. които вредят на) човека; а да яде с немити ръце(т.е. а да извършва естествени физически консумации), това не го осквернява." Матей 15: 10-20,
"езикът(т.е. човешката вяра) е малка част от тялото, но много се хвали(т.е. но много се превъзнася). Ето, съвсем малко огън, колко много вещество запалва! И езикът(т.е. така и човешката(666) вяра), тоя цял свят от нечестие(т.е. този цял свят от духовно/религиозно беззаконие), е огън(т.е. е пагубна за човеците сила). Между нашите телесни части езикът е, който(т.е. човешката(666) вяра е която) заразява(т.е. осквернява) цялото тяло и запалва колелото на живота(т.е. и влошава живота), ни, а сам той се запалва от пъкъла(т.е. а самата тя се захранва от "тъмнината"). Защото всякакъв вид зверове, птици, гадини и морски животни се укротяват и укротени са били от човечеството; но езика(т.е. но човешката вяра) никой човек не може да укроти; буйно зло е, пълен(т.е. пълна) е със смъртоносна отрова(или: зараза). С него благославяме Господа и Отца, и с него кълнем човеците създадени по Божие подобие(т.е. създадени от Неговата Воля)! От същите уста(т.е. от човешката вяра) излизат благословение и проклетия! Братя мои, не трябва това така да бъде. Изворът пуща ли от същото отверстие сладка и горчива вода? Възможно ли е, братя мои смоковницата(сиреч, сатанизма/окултизма) да роди маслини(сиреч, да върши делата на Божията Правда), или лозата(сиреч, или правилната вяра/Св. Дух) смокини(сиреч, да върши делата на духовното/религиозното беззаконие)? Така също не може солена вода да дава сладка. Кой от вас е мъдър и разумен(т.е. който от вас е духовен и вярващ)? Нека показва своите дела чрез добрия си живот, с кротостта на мъдростта(т.е. следвайки единствено добрата страна на вярата, която е правилната). Но ако в сърцето си(т.е. но ако в вярата си) имате горчива завист и крамолничество(т.е. и враждебност), не се хвалете и не лъжете против истината. Това не е мъдрост(т.е. това не е вяра), която слиза от горе(т.е. която идва от истинският Господ Бог), но е земна(т.е. но е човешка), животинска(т.е. "зверова(666)"), бесовска(т.е. сатанинска); защото, гдето(т.е. защото там където в вярата) има завист и крамолничество(т.е. и негативно/неправедно отношение към човека(-ците)), там има бъркотия и всякакво лошо нещо. Но мъдростта, която е отгоре(т.е. но вярата, която слиза от истинският Господ Бог), е преди всичко чиста(сиреч, без неправда), после миролюбива, кротка, умолима(сиреч, търсеща не своята си полза, но ползата на човеците в истинският Господ Бог), пълна с милост и добри плодове, примирителна(т.е. търпелива), нелицемерна(т.е. неосъдителна). А плодът на правдата се сее с мир от миротворците." Яков 3: 5-18
и така, ако някой въпреки усилията все пак не успее се въздържи от сексуално самозадоволяване или от доброволен обратно сексуален контакт, последователите на истинският Господ Бог винаги прощават, и никога не съдят - понеже по принцип е редно да не се съди и да се прощава, обаче все пак те никога не препоръчват да се прави секс, особено когато става въпрос за брутален, обратносексуален, перверзен, и пр. - това е най-важното от Божието Слово накратко
Последно редактирано от npp : 11-27-2012 на 13:39