.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато съм ужасно влюбена в някого, няма такова нещо като "жертва" в секса. Всичко ми харесва, защото е с него. В това изключвам извращения в стил писинг, некрофилия и тн.
    Но като цяло, иде ли реч за него, границите ми са някъде много далече. Дори още не ги е стигнал.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато съм ужасно влюбена в някого, няма такова нещо като "жертва" в секса. Всичко ми харесва, защото е с него.
    Да.

Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа. Ще ми е мъчно, но защо да мъча него, ако не ме иска?

Направила съм компромиси с някогашни разбирания, но съм му адски благодарна, че ме е подтикнал към това. Смятам, че му давам това, от което има нужда.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да.

Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа. Ще ми е мъчно, но защо да мъча него, ако не ме иска?

Направила съм компромиси с някогашни разбирания, но съм му адски благодарна, че ме е подтикнал към това. Смятам, че му давам това, от което има нужда.
    Що все си мисля ,че говориш за анален секс ?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    "За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш МРЪСНИЦА в леглото", просто к*рва е употребено,като синоним на мръсница, което според мен не е никак вярно!.
    ... пфф да бе ... това ти е извинение
    Последно редактирано от Foxa^ : 11-27-2012 на 13:53

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Не ми е извинение, защото нямам за какво да се извинявам! Но к*рва и мръсница са различни неща - може да си едното, без да бъдеш и другото! Четеш много избирателно и през редовете.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Що все си мисля ,че говориш за анален секс ?
    Знам ли..

Курва, мръсница, все тая - нали е само за един? Да не се хващаме за думата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа.
    Това.
    Нищо не бих предприела с единствената цел да го задържа до мен. Ако не иска да сме заедно - прав му път.
    Готова съм да се раздавам на 100% в една връзка, да опитвам нови неща, НО не съм готова да унижавам себе си, молейки се на някой да остане и играейки разни игри/роли, които не са по съвместно желание.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си