- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво сте готови да направите, за да задържите човека до себе си...
Ааа, според мен тази поговорка е:"За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш МРЪСНИЦА в леглото", просто к*рва е употребено,като синоним на мръсница, което според мен не е никак вярно! Да си мръсница не значи да си к*рва и да ходиш да изневеряваш и т.н., а да си разкрепостена, да експериментирате в секса - да нямаш задръжки общо взето!
И, ако аз толкова го искам, че да искам да си остава с мен, няма да правя нещата, за да го задържа, а от желание.Малко не ми се връзва-уж много да искам да задържа някого,(т.е. би трябвало това да значи, че го обичам), а да приема нещата, които правя за него, като компромис от моя страна едва ли не...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-27-2012 на 13:00
О, това е абсолютно безсмислено...нищо не трябва да можеш да дадеш на човек, за да го задържаш при теб като му изпълняваш капризите, все едно дали става въпрос за секс или нещо друго...това, че може да пробваш/ започнеш да правиш нещо по-странно, което харесва е едно...да искаш да правиш секс с него, да му се отдадеш, защото го обичаш е съвсем различно нещо...всеки си има граници, да ги прекрачваш, за да вържеш някого е...упадъчно да кажем...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....