.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Hybrid View

Не ми харесва как е поставен въпросът. Така, все едно трябва да се правят жертви.
    Не искам да звуча зле, но (знам, че ще шашна всички ви!) не мисля че в една връзка трябва да се правят ЖЕРТВИ или компромиси.
    Напротив - всичко трябва да е по съгласие, да става естествено. Ако искаш да направиш нещо го правиш и не го чувстваш като компромис, жертва или нещо подобно.

И в рамките на поставената тема - не мисля, че бих направила някаква жертва, само за да задържам някого.
    Идеята/Идеалът ми за връзка не включва такива неща. Включва хармония, максимално пасване и удобно чувстване на партньорите във връзката. Раздаване от сърце, а/но не насилени неща, жертви, "задържане", компромиси със себе си, със съвестта, с удобната зона.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Всичко трябва да е по съгласие, да става естествено. Ако искаш да направиш нещо го правиш и не го чувстваш като компромис, жертва или нещо подобно.
    Това. Не бих правил компромиси или жертви само, за да задържа някого до себе си. Въпросът е поставен така, че все едно трябва да се жертваш и да правиш нещо, което не искаш, за да угодиш на половинката си и да си запазиш връзката. Верно, че съм мъжко, ама понякога и жените имат нетипични желания в леглото. А и да не е само в леглото, попринцип.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си