.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 143 от общо 143
    Супер фен Аватара на Oldschool
    Под скандал разбирам ескалиране, това и означва скандала - спорове имаме, както всички нормални хора, но спора е нещо различно - излагане на някакви притовоположни мнения и впоследствие достигане на консенсус, а не екстремум, каквото представлява скандала. Както казах, ако съм направил аз грешката се извинявам и се поправям, защото обикновено са някакви неща, които просто съм пропуснал - примерно съм си метнал мръсните чорапи на пода след бачкане, но спора (то и спор не е) протича така:

- Защо си си метнал пак чорапите на пода?
    - Извинявай, ама бях много скапан и просто ги метнах, а после просто изключих да ги оправя...

тя вижда, че съм скапан и не решава да се прави на велика и да истерясва, а аз се извинявам.
    Обратното също е валидно

обидна дума от своя страна е нещо, което носи отрицателен смисъл и е за цел само да нараниш. Има разлика между това да обидиш и нараниш, и между това да поставиш някой на мястото му.

mngogo 6te6e da me pritesni ako mi kaje 4e si fantazira drug muj ....

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Такива неща не се казват просто ей така.. "Добро утро, като лъскам мисля за друга" оО Трябва да има причина да се каже. И все пак, не бих се зарадвал много, много.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Под скандал разбирам ескалиране, това и означва скандала - спорове имаме, както всички нормални хора, но спора е нещо различно - излагане на някакви притовоположни мнения и впоследствие достигане на консенсус, а не екстремум, каквото представлява скандала. Както казах, ако съм направил аз грешката се извинявам и се поправям, защото обикновено са някакви неща, които просто съм пропуснал - примерно съм си метнал мръсните чорапи на пода след бачкане, но спора (то и спор не е) протича така:

- Защо си си метнал пак чорапите на пода?
    - Извинявай, ама бях много скапан и просто ги метнах, а после просто изключих да ги оправя...

тя вижда, че съм скапан и не решава да се прави на велика и да истерясва, а аз се извинявам.
    Обратното също е валидно

обидна дума от своя страна е нещо, което носи отрицателен смисъл и е за цел само да нараниш. Има разлика между това да обидиш и нараниш, и между това да поставиш някой на мястото му.
    Без да се заяждам, но след 5-10 години ситуацията няма да е същата, защото ще й е писнало да ти гледа мръсните чорапи по пода и разни други неща, които "просто си пропуснал" особено ако тя е от онези, които не пропускат просто така.
    На теб няма ли да ти писне, ако всяка вечер се връща скапана от работа и не намира време и сили да сготви нещо?

Представяш нещата доста розови.

Град
    Land of the End
    Следвайте моя съвет за да не мисли за друга - топките празни,стомаха пълен.Ей така до следващия ден няма да си е пипнал пи*ката.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Понякога има ситуации, в които на мъж може да му се прииска да удари жена, но никога не е добра идея. Може да ти е изневерила, може да ти е взела цялото богатство, да не ти дава да си виждаш децата, да те е лъгала за нещо цял живот, да ти каже неща, които като разбереш, че си ги мисли, се сриваш. Това са неща, които могат да изкарат дори най-уравновесения мъж от релси. Когато обичаш много някой, правил си големи жертви и накрая толкова мазно ти се изхрачват в лицето, че излизаш от кожата си. Дори и това не е оправдание да удариш жена, нека изключим моралната гледна точка, ами от чисто твой интерес. Примерно.. изневерила ти е, взела ти е къщата, децата ги виждаш 2 пъти в месеца, развела се е с теб, провалила ти е бизнеса, отделно те е поставила в емоционален срив и на всичкото отгоре не чувства никаква болка и разкаяние, за това, което ти е причинила. В момента, в който я удариш виновният ставаш ТИ. От другите хора винаги това ще се изтъква и винаги това ще е нещото, което прави жената жертва. В повечето случаи жената излиза онеправданата жертва, която има нужда от морална подкрепа.

Има всякакви мъже и всякакви жени. Общото правило е, че жените не се удрят. Ако тръгне тя да ти налита е достатъчно да я отблъснеш.

Всяко правило си има изключение, де.. познавам 1-2 мъжкарани, дето реално в определени обстоятелства, ако не съм предпазлив може и да ме понабият. Такива полу-хермафродизирани тестостеронени вагини ги оправя само дебелият край, ако ти скочат, щото има реален шанс да те пречукат, ако се оставиш.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Бе то точно тва е, че тва правило е толкова глупавто и тъпо измислено на фона на всички неща, които може да ти стори 1 жена... А удариш ли я веднага тя става жертва. Па то преди време може и да не е било тъпо, ма тогава жените ще да са си седели на гъзо и ще да са си чистели къщата, а не да се праат на отворени и да си мислат, че са фанале Бога за рога.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ма тогава жените ще да са си седели на гъзо и ще да са си чистели къщата, а не да се праат на отворени и да си мислат, че са фанале Бога за рога.
    Тая простотия, ако наистина я мислиш, нищо чудно да попадаш сравнително редовно на някакви бойни кифли.

Иначе, общо взето, съм съгласна с umri.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    жените ще да са си седели на гъзо и ще да са си чистели къщата, а не да се праат на отворени и да си мислат, че са фанале Бога за рога.
    Лапееее, лапе... Ще ти дойде някой ден акълът в главата, щото с тва мислене нормално да попадаш на тъпи женски.
    Дори няма да я почвам темата, щото като чуя мъж да ми вкарва някви теории за ролята на жената и "чистя" в едно изречение, ме избива на агресия. Да не говорим, ако е някой, който трудно може да бъде наречен мъж.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-28-2012 на 11:52

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    и.
    Дори няма да я почвам темата, щото като чуя мъж да ми вкарва някви теории за ролята на жената и "чистя" в едно изречение, ме избива на агресия..
    Надявам се ,че имаш лаптоп в кухнята и не си излезнала току-така от нея ! Я ми направи 1 сандвич !

anonymous708973
    Guest
    Сандвич, вика

ме избива на агресия.

кхъмммммм

anonymous708973
    Guest
    кхъмммммм
    Агресията има много прояви, нали знаеш?

дори и да е пасивна е агресия... и наранява отсрещната страна. Много е разочароващо това..

anonymous708973
    Guest
    В момента, в който косвено ми обясняват, че мястото на жената е в кухнята, пет пари не давам, че наранявам човека, който го е казал.

т.е. някой те изкарва от нерви със своите думи и начин на мислене, а ти не успяваш да овладееш своите действия?

anonymous708973
    Guest
    т.е. някой те изкарва от нерви със своите думи и начин на мислене, а ти не успяваш да овладееш своите действия?
    Не. Не го извъртай натам, усещам те.

Мега фен
    Град
    <3
    В момента, в който косвено ми обясняват, че мястото на жената е в кухнята, пет пари не давам, че наранявам човека, който го е казал.

+

Дори няма да я почвам темата, щото като чуя мъж да ми вкарва някви теории за ролята на жената и "чистя" в едно изречение, ме избива на агресия. Да не говорим, ако е някой, който трудно може да бъде наречен мъж.
    that's right
    В кухнята се намира толкова място за жената, колкото и за мъжа. И е обидно някой си да се появява и да ти казва 'Твоята роля е такава, иди си на мястото.' Още повече ако ти го казва човек, който уж те обича. Примерно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си