.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Изтрих си фейсбука! А ти можеш ли да живееш без фейсбук?

Здравейте хора! Тъкмо си изтрих фейсбука и честно казано ми е доста кухо и тъпо в момента,бях свикнал да цъкам през 5 секунди на фейсбук линкчето и да гледам какво се случва там,а сега няма какво да се прави.
    Трудно е,но се налага.Като се замисля колко време съм изгубил с тоя фейсбук,а можех през това време да тичам,да чета,да пия,да играя игри.. все неща които са една идея по-малко глупави от фейсбука
    Вие имате ли профил там? Бихте ли могли да "живеете" без фейсбук?
    А?

Аз вчера си деактивирах моя. Не за пръв път го правя, но мисля сега да е за по-дълъг период от време.

О, не мисля, че ще мога да изтрая 1 ден без фейсбук.
    Просто тва си ми е вид ежедневие, което е като навик без който не мога..
    Не казвам, че съм чаак толкова пристрастена, но .. по-добре да имам :дд

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имам профил във фейсбук. Към момента ми носи повече ползи, отколкото негативи и не смятам да си деактивирам акаунта.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аз съм нямал и не мисля да имам

Мега фен Аватара на tori
    Имам профил и често си джиткам обаче мога да издържа и без него. Всъщност въобще без компютър мога, стига да има с какво да си запълня времето. Голяма е краста тоя фейсбук, кисне се денонощно.

Фейсбук бих си направила само и единствено, ако няма друг начин, чрез който да комуникирам с важен за мен човек.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    аз съм нямал и не мисля да имам
    И аз съм така

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    F*ck This Sh*T.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Доста негативно бях настроена дълго време, но не бих го изтрила. Това ми е връзката с голяма чат от познатите. Там си разбирам за сбирките на организацията, в която членувам, както и за различни събития и акции. А и вече почти всички сайтове имат опцията да се влезе с регистрация от фейсбук, вместо да си играя да си правя 100 акаунта, чиито пароли после не помня.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    издържала съм доста дълго време без интернет изобщо, после се чувствах като попаднала в друг свят ;д
    имам регистрация, не мисля да я трия, харесва ми ФБ (като изключим малоумните картинки и цитати и статии и т.н), играя се белот във ФБ, с курса ми обсъждаме важни въпроси във ФБ, защото повечето рядко идват на лекции ;д ,пиша си с приятели, които са далеч от мен в момента, със стари съученици и даскали, приятели с които не съм се виждала от години, защото няма как
    и да, поствам си песнички и картинки
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Делнах и моя току що
    И аз бях свикнала да видим сега.

Това е най-тъпото нещо.
    И а3 съм го изтрила отдавна.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Имах 2, изтрих единия, сега съм с един. Но влизам по-малко от 1 път на седмица ок

Мега фен Аватара на strawberry88
    Имам профил във фейсбук.Мога и без него, но оттам разбирам за някои събития и говоря с близки, които не са в моя град примерно.Иначе съм влизала и 1 път на няколко дена...

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Имам,но не съм влизал от месеци..............

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Без фейсбук бих могла,но като цяло без никакви социални мрежи (twitter,tumblr and etc.) не мисля,че бих оцеляла..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lilly_ Виж мнението
    Фейсбук бих си направила само и единствено, ако няма друг начин, чрез който да комуникирам с важен за мен човек.
    моят основно за това го ползвам
    а и е полезен за 12. клас , честно казано..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Бих си го изтрил са най-голямо удоволствие, обаче повечето ми приятели киснат там по цял ден и т'ва ми е единствената връзка с тях, да не говорим, че за тях вече скайп е един вид отживелица.

Фейсбук е най-малоумното нещо в момента, обаче си пре*бан от системата и тре'а се ползва...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    На мен пък фейсбук въобще не ми пречи по простатата причина, че ми трябва да си вляза в групата на курса, за да разбирам за контролни, лекции, домашни и т.н. Също така, намерих връзка с хора, с които не съм се виждал с години.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ползвам му messenger-a на телефона и съответно за изпращане на съобщения без пари е незаменимо! Иначе самият сайт си е скучноват, когато нямам какво да правя си цъкам, но определено не е нещо, което ме разсейва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Имаме си група на потока и без нея ще ми е трудно да разбирам кога няма да има лекция, какво трябва да нося, разни послания от лектори, разни материали и тн. Та от тази гледна точка си го искам. Иначе за киснене в него, не мисля, че ми трябва особено много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

imam profil viv facebook,da moga bez nego 6toto tiy li ina4e ne go polzvam 4esto!

Правила съм си "експерименти" да не влизам по 1 седмица е.. нищо не става Но признайте се ако не в фб. ,гледаш телевизия (поне при мен , пак си губиш времето ) , но скоро мисля да го трия

Аз имах дълго време, изтрих го окончателно (деактивираш по един начин и 14 дена ако не влизаш се трие). Вече ми е много по-добре. И кво, лекции, групи, глупости. И аз съм студент. Разбирам всичко, което ми трябва от няколко колеги, пък те дали от фейсбука или от другаде не е мой проблем. Фейсбук е толкова фалшиво творение, всеки е напълно различен човек в него, слага снимки с бързи коли и яки жени, само че колите са на изложения в панаира, а жените са колажи. Ако искате да имате наистина социален живот разкарайте тоя смотан сайт. НАЙСТИНА, НЕ ВИ ТРЯБВА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си