.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Проблем с гаджетата!!!Съвети?

Здравейте,на 16 съм и съм супер ама супер срамежлива!Всеки цял живот ми избива комплекси и това ме кара да съм без никакво самочувствие..но както и да е!В днешно време ако не си със стиснати цици,джуки(duck face) или половината ти дрехи във facebook на снимките да ги няма-не те харесват.Аз не съм от тези момичета и за мен е супер смешно и глупаво всичко това.Момчетата гледат само секса и нищо друго.Просто не мога да намеря подходяшия човек за мен,който да ме разбере.До сега не съм имала гадже а и много лесно се влюбвам.Не говоря много и не умея да изразявам чувствата си,за да не изглеждам глупава и смешна!Не изглеждам на възрастта си-изглеждам по-малка(може би в това е проблема).Но както казват:От както секса е лесен за получаване,любовта е трудна за намиране!

ако ти сама не се харесаш не се надявай някой друг да го направи. Не казвам да си супер надута или нещо такова излизай, забавлявай се, продължавай да бъдеш себе си, но и вярвай в себе си!

btw това не е ли за друг раздел?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Малка си още и разсъждаваш като такава. Комплекси няма как да ти бъдат насадени, ако вярваш в себе си и се оценяваш. Няма как да очакваш някой да открие красивтата ти душа, ако ти сама не си я намерила. "В днешно време" са стереотипи и баналности, които не са ти нужни в главицата. Не всички стойностни момчета/мъже държат на стиснати цици, джуки и дрехи от скес шопа. И не е вярно, че всички търсят само секс. Да, той е важен, в тази възрат (и 2-3 години по-нагоре), дори нужен (заради некотролируемия нагон), но той не е всичко. Или поне не е така за онези, които си заслужават времето, всеотдайноста и обичта. Рано ти е да търсиш подходящия. Те първа ти предстои тръпка, първа любов, първо разочарование, сълзи, разбити сърца и всички неща през които трябва да минеш, защото е неизбежно. Аз цял живот съм изглеждала по-малка, отколкото съм. Сега вече се радвам на този дар, преди време като теб го мислех за бреме. И това ще мине. Основният проблем е в твоята глава. Освободи се от тези комплекси, изгради по-високо лично мнение за самата теб, общувай. Няма как да изглеждаш глупава, ако не си. Смешна можеш да бъдеш само, ако продължиш да подценяваш и да потъпкваш себе си и качествата си.

Спокойно и аз бях така на 16.
    Сега съм на 19 и вече не ме интересува мнението на хората. Изглеждам супер малка за възрастта си; вместо на 19, сигурно мога да мина и за шестокласничка. Примирила съм се с това. Така или иначе не мога да го променя.
    Момчетата/по точно мъжете, които са на моята възраст виждат в мен момиченцето, а не жената.
    Смятам, че след някоя и друга година ще мога да използвам тази младоликост, като качество, а не като проблем.
    Явно до тогава ще съм сама, но какво да се прави. Човек не избира какъв ще се роди, а когато вече съществува трябва да се приема такъв, какъвто е.
    Успех! И запомни едно - не се оставяй другите да ти вменяват разни неща, отстоявай собствената си позиция и най-вече гледай уверено пред себе си. Дори на другите да им е смешно, по този начин ще им покажеш, че си личност.

Цитирай Първоначално написано от paradaiz Виж мнението
    Спокойно и аз бях така на 16.
    Сега съм на 19 и вече не ме интересува мнението на хората. Изглеждам супер малка за възрастта си; вместо на 19, сигурно мога да мина и за шестокласничка. Примирила съм се с това. Така или иначе не мога да го променя.
    Момчетата/по точно мъжете, които са на моята възраст виждат в мен момиченцето, а не жената.
    Смятам, че след някоя и друга година ще мога да използвам тази младоликост, като качество, а не като проблем.
    Явно до тогава ще съм сама, но какво да се прави. Човек не избира какъв ще се роди, а когато вече съществува трябва да се приема такъв, какъвто е.
    Успех! И запомни едно - не се оставяй другите да ти вменяват разни неща, отстоявай собствената си позиция и най-вече гледай уверено пред себе си. Дори на другите да им е смешно, по този начин ще им покажеш, че си личност.
    +100

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от slava1 Виж мнението
    Здравейте,на 16 съм и съм супер ама супер срамежлива!Всеки цял живот ми избива комплекси и това ме кара да съм без никакво самочувствие..но както и да е!В днешно време ако не си със стиснати цици,джуки(duck face) или половината ти дрехи във facebook на снимките да ги няма-не те харесват.Аз не съм от тези момичета и за мен е супер смешно и глупаво всичко това.Момчетата гледат само секса и нищо друго.Просто не мога да намеря подходяшия човек за мен,който да ме разбере.До сега не съм имала гадже а и много лесно се влюбвам.Не говоря много и не умея да изразявам чувствата си,за да не изглеждам глупава и смешна!Не изглеждам на възрастта си-изглеждам по-малка(може би в това е проблема).Но както казват:От както секса е лесен за получаване,любовта е трудна за намиране!
    Моля модератор да премести темата в подходящия раздел.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Каква истинска любов очакваш да намериш на 16, когато разсъжденията ти са присъщи за 10-годишна?
    Такива приказки,че всички са еднакви,пошли и долни, а ти чакаш единствения - Ромео на белия кон, са измислици, мила!
    Последно редактирано от pifiella : 12-07-2012 на 11:48
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Да изглеждаш по-малка не би трябвало да ти е проблем, тъй като хората гледат да се подмладяват. Но ако имаш такъв проблем пък да си неуверена, е разбираемо...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    Shablaaaaa
    Толкова пък колко по-малка ще изглеждаш ? Не вярвам да си толкова срамежлива ! Пък и този който ще те хареса няма да те хареса заради твоята голота и дък фейс ами заради това което си ! Също така познавам много хора който не говорят много но имат супер много приятели !
    http://destructi0n-csbg.tk
    ^
    Качествени сървъри !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си