- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разсейват ли големите цици ебача?
Шей ти луд ли си бе? Аз съм профи ебач! Нищо не мое ме расее.
Бахмамаму, кат видя големи цици и се хипнотизирам.
Амиии, аз ебем само на задна! Цици още не съм виждал!
Не, щот мен само ме ебът!
С мойте цици на глава никой не може да излезе.
Не, щот мъж с големи цици не съм виждал още.
Големите цици ме отвращават (бел. авт. който гласува тук е извратен)
Силикона (PVC-то) е гениално изобретение на човешкия гении (off-topic)
Та дискутирайте. Разсейват ли ви големите цици?
Grumpy old madman
Големите цици ме отвращават (бел. авт. който гласува тук е извратен)
:PPPPP
Всъщност анкетата е насочена към мъжката половина на форума. Смисъл как може една жена да се резсейва от цици? Гледа си собствените цици по време на секс? Участва в групов секс и се чуди, кои точно цици да гледа?
Просто харесва мускулести мъжаги с цици твърди като закалена стомана? Man boobs?
Разсейват ли man boobs?
Grumpy old madman
Хахаха първия глас беше за "Големите цици ме отвращават"![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
аааамиии чесно казано си падам по мъжки готини цици.
не отпуснати де.
но обичам цици.
има за какво да се хванеш,когато ти е нужно.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не даже ме карат да се съсредоточавам още повече
Първо да отбележа, че отговорите дадени в анкетата са крайно... да кажем идиотски (макар че дори не мога да им намеря точен епитет)
И второто което е, как може да ме разсейват ?, що за идиотски въпрос ?!?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Недей, земе те заболи главата от много мислене.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Иронизирам.
По-кефят малките, приятни цици, които ти се събират във шепа (всъщност малко да излизат от шепата ти) с малки твърди зърна.
Сега пак ще се започне, кой к'во разбира под малки и големи цици...
Епа да свиват шепи и да си представят. Бал съм ги.
Тези на dirtyyy не ми харесват примерно. Големи и постоянно изпъкнати със сутиена. Като ги приближиш твърде много приличат на гъз да го еба.
Не съм й ги заглеждал, чакай да видя...
аапхапхапхахаа не човече - уби ме ;д
http://brym4ence87.blog.bg/photos/14...nice-boobs.jpg
идеални са ;д
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
IseeDEADbodies
за това давам пример какво ми харесва
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
papugai, хвани пичка с големи гърди и ги приближи една към друга. На мен ми прилича на гъз.