.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

^ Аз съм особено грамотна на български, всъщност, само че тези неща ги уча на английски и не им знам българските термини. Просто не съм се сетила за думата, че на облигациите им е дошъл срокът за плащане. Виж смисъла на казаното и недей да се зачепкваш за това!

Оплакват се от заплатите и "обичам родината, мразя държавата" хора, които изобщо не са се взели в ръце най-често, такива, които отиват да берат малини и да бъдат роби в чужбина и там било по-добре. Когато ги попиташ "защо не учиш", те ти отговарят, че няма смисъл и че образованието в България било под всякаква критика. Изключително много ме дразнят индивиди, които казват бг вместо България или българин, които ми обясняват колко е зле положението тук, което е зле заради паразитите, които лежат и получават помощи - тоест тях, защото 60% от бюджетът в България е за социални разходи - помощи за безработица, за деца , за не знам си какво още, които отиват основно и главно при циганите. И които винаги според тях са много малко и държавата нищо не правела. Хора, които не си помръдват пръста да променят положението не могат да ми обясняват, че аз съм глупава да уча в България и че те в Германия (примерно) много по-добре си живеели без образование. Аз съм била глупава, драги зрители, заради това, че уча в университет, което било безсмислено и образованието в България както всичко друго е много зле, нали. Просто са свикнали да се оплакват, да казват, че е много добре, като не осъзнават, че е зле по тяхна вина. Държавата - това сме ние. Няма как примерно да махнат ВСИЧКИ данъци и да увеличат заплатите тройно. Има как - както направиха гърците, само че този рай продължава 10тина години. Ще ги видим сега. А и на нас няма да ни помогнат толкова както на тях, ако толкова мощно се осерем.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    тези неща ги уча на английски и не им знам българските термини.
    Ааааха... Друго тъпо оправдание което съм чувал е, че му е било по-лесно да общува на английски вместо на Български макар никога да не е пресичал граница. И кое по-точно учиш на английски? Ежедневен разговор?

Интересното е, че Български не ми е първи език, общувам на английски през по голямата част на деня и въпреки това нямам никакъв проблем да общувам на Български когато говоря с Българи. Много рядко запецвам и се чудя как е някоя дума на Български, но определено знам как да кажа на Български "точно казано" или пък "не ми говори"...

Щом аз мога да го направя, значи за вас в България няма да е никакъв проблем, но нали твойте приятелчета ще те отметнат от групата ако не си cool, та трябва да покажеме знанията си за Английския.

Знаеш ли което друго ненавиждам при днешните Българи? Това, че те никога не са излиза от граница ама обичат да ми обесняват за живота извън България, колко е прекрастно и как навсякъде всичко е по розово. Интересно как ги знаете тези теми като не сте живели поне няколко години зад граница.... Процента на Българи тука които живеят на помощи и нямат и намерения да си мръднът пръста не е малък. Процента на Българи тука които работят за жълти стотинки и едвам свързват края също не е малък.

Но нали ние Българите имаме 1 прекрастна черта да знаеме всичко за всеки и за всякъде... Малко се поотбих от темата де... Нека се върнеме на нея... Та какво ви е мнението за Българските заплати?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си