.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    От почти 4ри години съм в Щатите, от тогава не съм се прибирала. Всяко лято си правех планове да си идвам, но така и не се получи. Истината е, че колкото повече време минава , толкова по-малко ми се иска да си идвам. Семейството и приятелите ми са тук. В България нямам нищо, мислех си преди, че имам приятели и роднини, но се оказа че съм грешала, а просто за добри стари познати не си заслужава да бия толкова път.

В Англия съм от 2 години, по точно Bristol.
    Не ми липсва България,не съм се връщала от тогава и не смятам да го правя.

Голям фен

Cool

Айде и аз като единствената без глава на раменете си . Ахам, липсва ми всичко, тая Германия ми е твърде скучна, сива и еднообразна понякога. Ама всеки с приоритетите си де, като гледам повечето тук гонят "реализация, кариера и бъдеще за децата си" , така че надали има смисъл да се обяснявам... Айде със здраве.
    Последно редактирано от Bubbly : 12-04-2012 на 19:38
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    Липсват ми роднините, приятелите и природата!
    Прибирам се ведъж годишно за седмица-две и отново се махам с тъга от това което съм видял...
    тъжни и сиви лица, боклуци, дупки, неуредици... - това НЕ ми липсва!
    От няколко месеца съм в Стокхолм с майка ми и лятото ще се прибера в България за около месец надявам се. Нататък когато искам и имам повече възможност и зимните празници ще отивам там. Но като цяло ми харесва тук и супер бързо минава времето. И като знам,че ще се прибирам поне един път годишно,почти нищо не ми липсва чак толкова много.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Аз съм от 7 месеца в Англия и преди 1 месец си бях в България.Направо не ми се връщаше обратно щом видях приятелите си и семейството,тяй като тук нямам много приятели и ми е много мъчно!Каквото и да говорят за България-това е нашата родина и винаги ще бъде!Явно чужбина не е за всеки!

Така нека и аз се изкажа по темата.... От август месец живея в Испания, демек от 5 месеца съм тук... Първия месец си стоях само у нас или ако излизах се виждах с българите тук, обаче няма такива на моята възраст и беше доста гадно.. От септември месец започнах училище, бързо си намерих приятели, но впоследствие си намерих нови.... Завързала съм доста добри приятелства, обаче всеки божи ден ми липсва родината.. Каквото и да си говорим, въпреки всичките неуредици, мърсотията, бездомните кучета, ох няма да изреждам повече защото все пак си познаваме държавата, въпреки всичко това там съм израстнала, там са приятелите ми, семейството и т.н.... Доста често плача като се сетя, че ще се прибирам чак юли месец.... Да, липсва ми безкрайно много....

Всичко ми липсвааа.. ;(

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Истината е, че колкото повече време минава , толкова по-малко ми се иска да си идвам. Семейството и приятелите ми са тук. В България нямам нищо, мислех си преди, че имам приятели и роднини, но се оказа че съм грешала, а просто за добри стари познати не си заслужава да бия толкова път.
    Точно.
    Въобще не ми лиспва.

Аз съм от една година в Англия и честно казано България е държавата за мен !! Тука едно скучно едно образно и няма никакво развлечение както казаха по-горе тук всеки гледа да развива бъдеще за децата си.. !! Така, че ми липсва родина, но не и държавата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си