.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 163
    Banned Мега фен
    несериозен/дечко/недорасъл

Мега фен
    Град
    <3
    Открит.
    /примерно... и както прочетох в един друг коментар - бивш./

П.П. Жалко, че говорите така лошо за хората, които сте прегръщали и са били до вас.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Джентълмен.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Никъде не съм казала,че не може да се случи!Все пак никой не е застрахован.
    Просто не мога да си представя да нарека идиот/кретен/използвач/лъжец и т.н. човек,на когото до скоро (или не толкова скоро) съм казвала "Обичам те!".Във всяка връзка има хубави и лоши моменти,но мисля че отрицателните трябва да са повече за да се стигне до подобни грозни изказвания,а едва ли има нормален човек,който да чака да се стигне до там ...
    Хммм,не знам дали ми разбрахте логиката ама аз лично не бих стояла с даден човек ако той се държи зле с мен На мнение съм,че ако нещата започнат да куцат трябва да има разговори и опити за поправка,но ако няма подобрение просто се приключва преди да се стигне до момента,в който ще си казвам "Къде ми е бил акъла та да тръгна с тоя?!".
    И за да не изглеждам като човек,който е попадал само на принцове да си кажа,че и са ми изневерявали,и един шамар изядох преди години,но хубавите ми моменти с въпросните са били в пъти повече и не мога да кажа за никой от тях лоша дума.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Така ли я наричаше докато спеше с нея?
    Смяташ ли, че докато си мислех , че съм с нея , ми е дала повод да я нарека така ?

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ще говоря,както си искам и не,не се сещам,че някой се прави на перфектен ... До сега не съм била с момче/мъж,който да се е държал различно докато сме флиртували и след като сме се събрали.Като се замисля не се сещам и за някоя приятелка,с която да сме говорили на тема "бивши" и която да е казала "Той е боклук/лицемер/идиот/кретен ..." Ясно е,че във всяка връзка има и лоши моменти,но никога не е имало такива,заради които да нарека някой по подобен грозен и отвратителен начин ...
    Хммм,явно с приятелките ми привличаме само нормалните и истински момчета ... Знам ли?! о.О
    Хммм, доста "консервно" да мислиш, че съществуват тези , които само вие с приятелката си срещате. Не намирам смисъл да ти обеснявам- както си споменала в некои от коментарите ти, твоите не са се променяли от периода с флирта и след това, амиии ехоо, случва се-както при мен. Въпросното момче беше ок и всичко перфектно, но в един момент просто започна да ме обижда, пътувах специално до София, за да го видя и той ми отговори " съжалявам , вмомента хапвам и не мога" не си ми интересна вече, въртя ги по 5, 6 , никога няма да си единствена ала бала," боли ме даже само докато ги пиша, и ти твърдиш, че нямам един вид право да го обиждам. Ми, глупости, напротив-това държание какво заслужава? Аплодисменти, мда, не ми се занимава, няма да ми промениш мнението

Супер фен Аватара на Irti
    С добро или зло да сте се разделили няма значение. Ти вече не си с него и нищо не те спира да го обиждаш както си пожелаеш. И няма нищо нередно в това да го псуваш какъв е. К'во като съм бил с някоя, правил съм секс, обичал съм я? Вече не съм с нея, не ме интересува - съответно мога да говоря каквото поискам.

Когато даден човек ти се изплюе в лицето не трябва никога да го уважаваш, но и никога не го мразиш. Дреме ми какво е направил за мен, защото не съм го карал. Просто си го захранваш и го забравяш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И на мен са ми изневерявали и не са се отнасяли с мен винаги като с цвете, но и аз не мога да кажа нещо лошо за моите бивши като цяло.
    Свястни съм ги търсила, свястни са били.
    Това, че съм срещнала човек, с когото си пасвам много повече и ми е по-лесно да сме заедно, не значи, че другите заслужават да бъдат обиждани.
    Има си винаги причини една връзка да не е продължила завинаги. И при свястните, и при "кретените" все е имало. Не смятам, че е смислено да тая омраза и максимално грозни спомени за тях при все, че едно време съм ги харесвала. Лошите неща се забравят.
    Един бивш някога ми каза: "Искам като се разделим да си мислиш: "Беше хубаво", а не "Тоя простак къв нещастник беше"" и си помислих, че наистина има смисъл в това. За какво да си мисля: "Ех, как си пропилях *еди колко си време* с някъв изрод?" като може просто да не гледам само откъм черната страна на нещата?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Къде пък съм написала,че съществуват САМО такива момчета?!
    Що се отнася до това,че той те е обиждал - аз лично не бих търпяла подобно поведение Айде ако е прекалил с алкохола и го е казал неволно - окей,мога да го приема след като ми се извини,но повтори ли се определено бих му показала,че не е уцелил човека.Като се замисля може би за това никой не си е позволявал да ме обиди или да се държи по някакъв гаден начин с мен.Един от бившите ми (бяхме заедно 2 години и се държеше уникално с мен) се е държал с бившата си (тая преди мен) и с две от следващите си приятелки (поне за тях знам) по подобен на твоя начин,а с мен се държеше по коренно различен начин.Явно и нашето собствено държание и характер играят огромна роля в развръзката
    Както и да е.Нямам намерение да убеждавам някой в нещо.За мен не е нормално да си бил с някого,когото след време да наричаш боклук/идиот и т.н.,но щом за някои е нормално - окей.

Сиси,напълно съм съгласна с теб
    Последно редактирано от 3oPuTy : 12-01-2012 на 15:44
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Използвач и неблагодарник.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Още бих го нарекла-всичко за мен /стойностен.
    Такъв си и остана .Точно него никога не бих го нарекла с нещо лошо или дори да го окачествя с някой грозен епитет.Смятам,че е много грозно и некоректно да наричаш някого ,когато си обичал по такъв грозен начин,все пак си бил с този човек.Бил е до теб,обичали сте се ,но рано или късно всичко се разпада,няма вечни неща,колкото и да ни се иска да съществуват,що се отнася до взаимоотношения и чувства
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Идиот

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Фалшива.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Различен.
    I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
    I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Bambii Виж мнението
    Различен.
    Точно това ми хрумна и на мен, когато четях заглавието. В най-добрия смисъл.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на EternalDream
    кретен.

загадъчен
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

EternalDream- Dead

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мил, чаровен, любящ, грижовен, романтичен, инатлив, предан, състрадателен, сладък офф много са нещата не мога с една дума

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    наивна, романтична, любвеобилна
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много съжалявам за всички, които си плюете бившите. Не осъзнавате явно, че това са камъни във вашата градинка..
    Оф, за Бога, престанете с това.
    Какво като НЯКОГА НЯКЪДЕ сме направили ГРЕШЕН ИЗБОР?(и чак сега го осъзнаваме)
    Имаме право да го казваме и не виждам как това е "грозно" и как едва ли не плюем на себе си.

А и не е като някой да твърди: "Падам си само по кретени"="Аз съм наивна, глупава и не си подбирам хората", което е едно, и "Еди-кой-си бивш е пълен кретен" - съвсем друго.

Да не говорим че понякога го има момента с "Was I drunk the entire time?" - понеже едно време си мислил така, а сега мнението ти е съвсем различно и се чудиш какво толкова си харесвал на даден човек.

Отделно, в живия живот - а не във форума, където всички сме достойни, даваме всичко на приятелите си и сме еталон за нормално и достойно поведение, много, ама много хора НЕ са доволни от бившите си и разказват истории.

Случва се.
    За мен е грозно само и единствено когато е систематично, клюкарско обсъждане с цел да се "извисиш" и да се направиш на "по-скъпата стока". Сми', бившите сами по себе си не заслужават толкова коментари, жлъч и пр., освен ако още не си влюбен в тях. Иначе е нелепо.

Не защитавам крайно грозните изрази за когото и да е, но аз примерно имам поне 2ма бивши ПЪЛНИ КРЕТЕНИ. Друг ми е безразличен, трети го уважавам и се разбирам с него, а към последния имам специално отношение и въпреки че постъпва супер кофти и се държи като лайненце, го уважавам адски много.
    Последно редактирано от jghgh : 12-01-2012 на 19:41
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

наркоман.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Banned Мега фен
    много ми е интересно като прочетох в един по горен коментар - обичали сте се.... повечето тук са на по 14-18/19 .. мислите ли че са обичали всеки с който са били ? аз не мисля така... привличане/харесване е доста далеч от обич ... така че като правите забележка за епитетите гледайте какво пишете

Използвач

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си